Podijeli sa Vukajlijašima

1. Je li moguće da niko više ne gleda ovu temu? :)

2. Gledam ja.
    Hahahahahaha kako si ih sve uklopio. :)))

3. Зезатор и Фејз објаснили :Д

4. Милионер из блата, аргентинска верзија
    http://resources3.news.com.au/images/2010/12/20/1225973/766147-angel-di-maria.jpg

5. hoću da podelim sa vama razočarenje.

6. Peki, dobro ti ovo :)) Samo mi nije Cara jasan, što je on ovaj sa poklonom?

7. Pa znaš da taj baca stalno one poklone što eksplodiraju, pa eto. :)

8. Aha, da... Sad mi je jasno :) Kul :)

9. Pekki
    Zbog čega? :o

što je mnogo, mnogo je Peconi lololo

10. Невера, јебеш ми све
    Неки аутори са вукајлије који су остали анонимни за нас обичне ауторе, јуче су правили прави чапраздиван. Наиме, делили се плусеви између 2 ривала, око 300 плусева са једне стране и нешто мање са друге. То је данашњни скор, али било је и минусева, како и за страју тако и за рд. Е сад
    Уместо да се млади аутори некако афирмишу, ви дајете плусеве само да би неко од њих био први, па ко има више присталица тај је први. Не кривим страју и Рд, поштени су момци, него ми није јасно зашто то радите? Ја нисам сакупио толико плусева за један дан осим када сам има на насловној, јебига, зашто бацате плусеве у ветар? Па онда нема више ни ко да оцењује најновије дефке, па се сви жалите како је стање грозно. Е па тако је због ових амеба од аутора. хвала

11. Скроз јадно.
    Не знам шта други имају од тога ко је први.
    'Ајде нека мало плусурају мене да будем #362! ТООО! АААА!

12. Оћу и мене да будем 536!
    А још боље нека на насловну, то би био хаос!

13. Ja sam čitao RD-a zato što mi se čitalo, a Straju je neko izlajkovao kako bi ga vratio na prvo mesto. Plusevi u vetar? Pa očigledno je da si ti ovo napisao samo kako bi tebe čitali ili evo dali ti jebenu naslovnu. Čuj RD-u plusevi u vetar, koji fejl.

14. Морам да се афирмишем али реално испао сам трулеж. Дефке РД су дојајне али час је први, па неко лајковао Страју, па изхејтовао РД, то треба проверити. Плусеви у ветар, мислим да сад изчитавају њихове дефке само да би дали плусеве а ове најновије дефке остају неоцењене, ето.

15. Hajde budite dobri i poslušajte svoje savete pa idite da čitate definicije. Ima ko vodi računa o neregularnostima, ako iste postoje. Razumem vašu potrebu da se negde izrazite po tom pitanju, ali mislim da je dosta za ovaj put. Hvala na razumevanju.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.