Podijeli sa Vukajlijašima

1. Дубе, не рисе :)

2. лололо на први пост.

Mada, što god da je u pitanju, ne vjerujem da bi to saznanje išta promijenilo, makar ne među nas obične ljude, tako da ono, koga boli kurac.

Како не би човече, сазнање да су постојали људи од пешес метара, где, кад, одакле су дошли? Мене занима, ја сам обичан људ. :)

i nabavljam vutru iz Visokog

Је ли мали, сти дрогираш, аа?

3. Могу да лебдим!

Шаљи даље младићу, та није ти рођендан.

4. Реме
    Могу да лебдим!

Долебди мени :Р

5. Comatose, auta već odavno mogu da idu na vodu, ali opet ne idu. Ja i ti smo tu samo da bi drugima omogućili ljetovanje na Havaje i zimovanje u Australiju. Tako je uvijek bilo.

6. Шаљи даље младићу, та није ти рођендан.

Долебди мени :Р

Не могу да летим. А сви лебдимо. Данас сам укапирао да додир заправо не постоји.

7. Реме, опет филозофираш. :) Ајд отвори тему да попричамо о томе. :)

8. Јок, то су чињенице. OET девојко. :)

Ево кад кренеш да удариш некога, електрони на твојој руци се одбијају од електрона на телу ударене особе, тачније бол изазивају јаке међуатмоске силе, а не стваран додир. Значи, не постоји могућност да стварно дотакнеш ишта око себе, све што осећаш изазивају те силе, а не стваран додир.

9. Хвала што си ми лепо објаснио, а не етфовски. :) лололо
    Фин си, не к'о онај Млата, иде и свима се хвали како је инжењер! :Д

10. Nata4Mika
    Реме, опет филозофираш. :) Ајд отвори тему да попричамо о томе. :)

Ахахаха... :)))

све што осећаш изазивају те силе, а не стваран додир.

Хмм...па зар није додир производ међуатомских сила. Дакле, то је дефиниција додира. Шта значи стварно дотаћи нешто?

11. Хмм...па зар није додир производ међуатомских сила. Дакле, то је дефиниција додира. Шта значи стварно дотаћи нешто?

Пази, додир као судар честица не постоји, то јест, оно што ми подразумевамо под додиром не постоји. Осећај изазивају одбојне силе између електрона. Спој лагано кажипрст и палац, и не мисли о томе у ком су положају, не обраћај пажњу, видећеш да ће се сами раздвојити.

12. Пази, додир као судар честица не постоји, то јест, оно што ми подразумевамо под додиром не постоји. Осећај изазивају одбојне силе између електрона. Спој лагано кажипрст и палац, и не мисли о томе у ком су положају, не обраћај пажњу, видећеш да ће се сами раздвојити.

Ја хтела да филозофирам :Р Саћу нешто на пвт :РрР

13. Спој лагано кажипрст и палац, и не мисли о томе у ком су положају, не обраћај пажњу, видећеш да ће се сами раздвојити.

ладно!
    Какве су ово мађије децхко?!

14. ладно!
    Какве су ово мађије децхко?!

Не само да лебди, него покушава да нас омађија! Признај Реме, признај! :Р

15. Гледајте у пламен свеће једно 3 минута без престанка, али не размишљајте ни о чему другом, само о том пламену. Значи једино ви, пламен и тишина постојите, ништа више. Ставите руку на груди, затворите очи и замислите како вам тај исти пламен гори у грудима, замишљајте како вам се пламен шири по целом телу, али само о њему размишљајте, не дозволите да вам било какве мисли круже по глави, само пламен и ви постојите. Када отворите очи осећаћете се јебено добро, јебем ли га која је фора, мене увек орасположи :)

16. Признај Реме, признај! :Р

Ајдее Ремикаа, где си нестао сад???

17. Ево ме, одговарао сам ти на ПВТ :)
    Почео је да ми се свиђа ОЕТ. :)

18. Нису мађије, но електрони вас зајебавају. :) Живи били. :Д

19. Гледајте у пламен свеће једно 3 минута без престанка, али не размишљајте ни о чему другом, само о том пламену. Значи једино ви, пламен и тишина постојите, ништа више. Ставите руку на груди, затворите очи и замислите како вам тај исти пламен гори у грудима, замишљајте како вам се пламен шири по целом телу, али само о њему размишљајте, не дозволите да вам било какве мисли круже по глави, само пламен и ви постојите. Када отворите очи осећаћете се јебено добро, јебем ли га која је фора, мене увек орасположи :)

Нема љеба мени од тога, теорије нема да се сконцентришем. Концентрација ми у офу константно.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.