Podijeli sa Vukajlijašima

1. (први пут видим мушкарца феминисту)

Не знам што међу нама мушкима постоји толики отпор према феминизму. Давиде, мислим да би се бунио кад би сазнао да твоја жена/сестра/ћерка има 20% нижу плату од неког мушкарца који ради исти посао, иако га обавља бар подједнако добро као лик. Тога још има и мени је сасвим нормално да може и мушкарац да се бори против тога, мада је чињеница да то углавном чине гејеви. Вероватно одатле отпор. Иначе, знам и неке феминисткиње које претерују, код једне коју мало боље познајем се тачно види оно што Амери зову "деди ишуз" и због тога буквално мрзи мушкарце. Али док се боре за стварну равноправност и не иду у неке крајности, од мене имају подршку.

2. занима ме да ли је ово једниствен случај,
    делује као некаква мутација међу врстама,
    некакво уникатно биће, резултат неке грешке
    или слично. ово није ни класичан трансвестит,
    постоји ли име за ово? да ли је у питању само
    кросдресер? али зашто фура браду?

Зато што му се може и боли га курац.

3. Ja sam feminista, ali ovaj lik je feminiziran, to je sasvim druga stvar.

4. Treći rod ili treći pol se odnosi na kategoriju koja postoji u gotovo svim društvima ne-zapadnjačke civilizacije, sačinjena od ljudi koji nisu ni potpuno žene, niti potpuno muškarci. To je rodni identitet koji je odvojen i od 'muškog' i od 'ženskog', koji se može smatrati 'među-polom' (androginim polom) ili neutalnim, srednjim rodom.
    Premda savremene konotacije često mešaju 'treči rod' sa hermaforditizmom, biološki hermafroditi čine veoma mali procenat osoba traćeg roda. Govoreno biološkim jezikom, hermafrodit je osoba koja ima i muške i ženske polne organe. Međutim, rodni identitet je psihološka i društvena, kao i fizička, kategorija, čime se objašnjava činjenica da su osobe koje se smatraju trećim rodom fizički najčešće ili muškog ili ženskog pola, a retko oba.

Toliko o greškama prirode.

5. A kako javljaju naucnici sa univerziteta masacusets, broj fikusa medju ljudima je porastao na 7%.
    Iako svi poistovecuju naziv fikus sa biljkom, te osobe su zapravo ljudi. DA, LJUDI. Imaju i ruke i noge, govore, imaju poslove...
    Iako su svi fikusi ljudi, nisu sve biljke fikusi ljudi.
    Zato je bitno razlikovati fikuse i fikuse.
    govoreci bioloskim jezikom, fikusi su biljke, ali rodni identitet je psiholoska i drustvena,kao i fizicka, kategorija , cime se objasnjava cinjenica da su osobe koje sebe nazivaju fikusima fizicki najcesce ljudi, a nikad biljke.

6. Pa jeste, ali recimo na Zapadu preziru fikuse i gade ih se. A na Istoku na njih gledaju kao na nešto obično. Sva sreća što postojimo mi na Zapadu, inače ovi na Istoku ne bi imali ni teoretsku šansu da spoznaju dubine svoje zablude.

7. http://freeweb.siol.net/breda956/mediac/450_0/media/fikus1.jpg

Mozda upravo sad vrebaju iz istocnog dela vaseg stana. Legalize fikus!

8. Mozda upravo sad vrebaju iz istocnog dela vaseg stana.

Кад би сео и попричао са неким фикусом, видео би да нема разлога за страх.

9. Šta kenjate, feminista pička materina...

Kod nas u selu je to peder.

Vama možda jesam zatucan ali i ja smatram da je ovaj dedžgo peder. Greške prirode.

10. Па ок, сад ће у септембру ваљда та геј парада, па ће бити откључана тема, па удрите тамо по заговарању здравља, нормалности и сексуалне чистоте нашег малог али поносног народа са негативним природним прираштајем и од стране дегенеричне Европе угроженим традиционалним вредностима, авај.

11. Inače, pre nekih pedesetak godina i "najurbaniji" Beograđani bi se zgranuli na prizor ovih, rekli da su pederi, a danas je to "veliki Vajtsnejk".
    http://st-listas.20minutos.es/images/2011-12/313812/3302266_640px.jpg?1326095583

12. Ma boli me kita za paradu, nek se jebu, nek rade šta hoće, samo smatram da to nije normalno i da im treba ponuditi ljekarsku pomoć, da se pomogne ljudima.

13. Tako je, Skočko!

14. ako si urban onda gotivis pedere,tako ide.

15. Ja bi ih gotivio kurcom u dupe.

Lepo meni lepo njima.

16. Kao sto jednom jedan co'ek rece, "sto vise pedera, to vise cura za tebe", amin.

17. kao sto ja volim da kazem, "sto vise pedera,vise smaraca",amin.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.