Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ово је сјајно.

Најјачи део је онај са кредитима. Ова реченица је уметност:

svako ce pokrivamo svoja govna a ne pojedinacni se pravi vazni

2. Један мој пријатељ је ишао у Брисел, у европски парламент. Бави се дечко политиком, па је ишао на неки семинар.

Е сад, тамо је био постављен компјутер где су могли да укуцају поруке шта би волели да се деси у будућности и сличне политичке форе.

Он као и сваки наш човек, не слушајући до краја причу, узме да се зеза и напише шта му је прво пало на памет.
    На крају је испало да су се те поруке емитовале на неком великом екрану и на свим телевизорима на сваком од 15 спратова зграде европског парламента.
    Ово је наш човек писнуо...после кад се дигла фрка он се правио луд.
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1010892_10200680026660540_1918737672_n.jpg

3. Flow
    http://www.isakovo.com/Novostisela/tabid/36/articleType/ArticleView/articleId/201/FOTO-MILAN-olos-i-prevarant.aspx

Ово је сјајно.

Најјачи део је онај са кредитима. Ова реченица је уметност:

svako ce pokrivamo svoja govna a ne pojedinacni se pravi vazni

AHAHHAHAHA PA LEGO SAM OD SMEHA KRUTIJEBEM

sram te bilo dragiso vredas milan i ti znas da se bunis za slike sto su postavljene na internet pa MILAN NE POSTAVLJA BEZ GAZDINOG ODOBRENJA a ovi ostali sto se bune sto su se slikali a slike su na internet pa nisu morali da se slikaju ako su seljaci i nece da ix NAROD GLEDAJU NISAM VIDEO GOREG BUDALU OD VAS DRAGISO zezate se sa milana i vredate coveka a STO NE POSTAVITE DRUGU NOVOST PA NAROD NEGA SE ZANIMAJU SA DRUGU NOVOST U ISAKOVO BATA MECKAN UKRAO 6 PRIKOLICA DRVA OD SOFIJE MILJIVOJ I TO NE STAVLJATE NA KOJUTER NEGO SE ZEZATE SA MILANA sto covek nema pojma o tome prijatno

4. ovo selo zvano ISakovo u linku gore je na 7,8 km od mene, skroz vlaško

5. hehe, ima fora kda pitaš nekog odakle je, a on ako je iz njega, kaže ISAKOVO

-E PA MOJ TE ZAKOVAO!

6. strašno valdemare

Šta strašno, vidiš da čovek peva o seksualnoj toleranciji, nisam ja ništa izmislio, samo sam dodao rejnbou fleg i mali leder prajd u gornjem levom uglu, ali to je to.

7. Ово је толико глупо да је смешно.
    http://www.youtube.com/watch?v=g3G0kP0_5DE

8. Šta strašno, vidiš da čovek peva o seksualnoj toleranciji, nisam ja ništa izmislio, samo sam dodao rejnbou fleg i mali leder prajd u gornjem levom uglu, ali to je to.

iz lgbt mora da su ponosni...

9. To kad kažeš "iz lgbt" zvuči kao da misliš da postoji nešto kao što je neka homo centrala koja koordiniše akcije pedera i lezbejki, nešto kao monstruozno biće pederolezbejka sa monoklom koji/a sedi u kožnoj fotelji, okrenut/a leđima gledaocu i mazi mačku. I nisi daleko od istine...

10. ne,ne,samo kazem da bi bilo ponosni.bez filozofiranja.mogu da pustaju na konferenciji za novinare tvoj umetnicki dojam.pici iza njih na velikom bimu.umetnicki izrazaj himze i veldemara.

11. ne,ne,samo kazem da bi bilo ponosni.bez filozofiranja.mogu da pustaju na konferenciji za novinare tvoj umetnicki dojam.pici iza njih na velikom bimu.umetnicki izrazaj himze i veldemara.

Да, у праву си, драго би ми било да својим трудом објединим те велике поштовања достојне групе, поштоваоце Химзе Половине са једне, и ЛГБТ и БДСМ заједнице са друге. Неслућене могућности сарадње постоје. Могу замислити сад кад буду у склопу приближавања ЕУ организовали Параду поноса, а Химзо у позадини као лајтмотив... То би било и приближавање алтернативних сексуалних пракси и европских вредности толеранције вредностима балканског ислама. Одлично.

12. to,svaka cast.uz valdemara do evrope i tolerancije!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.