Podijeli sa Vukajlijašima

1. Radi se, u jednom selu moje opštine funkcioniše nastava romskog jezika kao maternjeg, predaje im lik koji izuzetno mnogo polaže na obrazovanje Roma i njihovu integraciju u društvo. Potreajaće sigurno duže od njegovog života jer nije lako navići cvrčka da je bolje biti mrav, ali svake godine su sve obrazovaniji i sve normalnije razmišljaju.

Jedini put ka normalizaciji tog dela populacije je kvalitetno (ako treba i prisilno) obrazovanje. Dakle, nema socijalne pomoći i poklonjenih para ako ti deca ne idu u srednju školu. Nema ništa džabe ako ponavljaju razred, a ti bato kupi motku ili kaiš pa teraj ako hoćeš lovu.

Dve generacije tako pa će treća sasvim rutinski završavati srednje škole i fakultete.

2. Ako preživimo bombardovanje zbog tog prisilnog školovanja, moglo bi da uspe.

3. Jes 'da on njega ne bi posl'o na ulicu da zaradi džeparac u međuvremenu.

Obrazovanje svakako treba da im se nametne kao must have. Da li je to jedan od načina? Ovako kada mi razmišljamo, da. Ali oni su posebni. Moraš razmišljati na neki X način, kao moja nena Šemsa, lololo

4. Ima li neko onaj link kako pronaci necije ime preko slike, neko je kacio ovdje, ako nema moze da me i uputi

5. http://images.google.com/imghp?hl=en

klikneš na fotoaparačić, uneseš URL i "search"

6. Ili skraceno: Ovo sto rece Vidra.

7. Gazimudo

Mađarske vlasti razmatraju da zajam dobijen od Međunarodnog monetarnog fonda vrate prije roka i da zatvore kancelariju te međunarodne institucije u Budimpešti.

razmatraju da zajam dobijen od Međunarodnog monetarnog fonda vrate prije roka

Ovo mi upada u oci.

8. Pa oce da vrate dug sto pre, i zatvore kancelariju MMFa.
    Klasican dokaz da i "male" zemlje mogu da zive i prezive bez zaduzivanja.

9. Zadnji koji je vratio dug MMF-u je Čaušesku.
    5 dana kasnije su ga streljali.

10. http://images.google.com/imghp?hl=en

klikneš na fotoaparačić, uneseš URL i "search"

Au, nije mi dobro. Iz zezanja sam moju sliku sa avatara (ovu sa Vuke) uneo u pretpragu i, pored nekoliko linkova ka vukajliji, ponudio mi je opciju "similar images" od čega su tri slike, paj sad: Gering, Mengele i neki "Michael Karkoc, 94-godišnji bivši komandant nacističkih SS jedinica optuženih za ratne zločine, otkriven je da živi u Minnesoti".
    A tu su još i Frida Kalo, Vudi Alen i neki crnci.

11. Sad sam usao da kazem da se moze ocekivati da njihov premijer pogine, dobije tesku bolest, bude ucesnik nekog sex skandala, a ne bi me cudilo da sad krene odjednom i prica kako je narod nezadovoljan i je zivot tamo neizdrziv, pogotovo za cigane

12. Лик не одустаје.

13. Свима шаље те поруке. Договарали смо се да му дамо Скочкову адресу да га мало испресавија, а ове паре потрошимо на алкохол и курве.

14. Кбо зајебаво неке муслиџе, сад оће да га бију.

15. izgleda da ih je bas dobro zajebavao,cim nude i novaca.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.