Podijeli sa Vukajlijašima

1. Radi se, u jednom selu moje opštine funkcioniše nastava romskog jezika kao maternjeg, predaje im lik koji izuzetno mnogo polaže na obrazovanje Roma i njihovu integraciju u društvo. Potreajaće sigurno duže od njegovog života jer nije lako navići cvrčka da je bolje biti mrav, ali svake godine su sve obrazovaniji i sve normalnije razmišljaju.

Jedini put ka normalizaciji tog dela populacije je kvalitetno (ako treba i prisilno) obrazovanje. Dakle, nema socijalne pomoći i poklonjenih para ako ti deca ne idu u srednju školu. Nema ništa džabe ako ponavljaju razred, a ti bato kupi motku ili kaiš pa teraj ako hoćeš lovu.

Dve generacije tako pa će treća sasvim rutinski završavati srednje škole i fakultete.

2. Ako preživimo bombardovanje zbog tog prisilnog školovanja, moglo bi da uspe.

3. Jes 'da on njega ne bi posl'o na ulicu da zaradi džeparac u međuvremenu.

Obrazovanje svakako treba da im se nametne kao must have. Da li je to jedan od načina? Ovako kada mi razmišljamo, da. Ali oni su posebni. Moraš razmišljati na neki X način, kao moja nena Šemsa, lololo

4. Ima li neko onaj link kako pronaci necije ime preko slike, neko je kacio ovdje, ako nema moze da me i uputi

5. http://images.google.com/imghp?hl=en

klikneš na fotoaparačić, uneseš URL i "search"

6. Ili skraceno: Ovo sto rece Vidra.

7. Gazimudo

Mađarske vlasti razmatraju da zajam dobijen od Međunarodnog monetarnog fonda vrate prije roka i da zatvore kancelariju te međunarodne institucije u Budimpešti.

razmatraju da zajam dobijen od Međunarodnog monetarnog fonda vrate prije roka

Ovo mi upada u oci.

8. Pa oce da vrate dug sto pre, i zatvore kancelariju MMFa.
    Klasican dokaz da i "male" zemlje mogu da zive i prezive bez zaduzivanja.

9. Zadnji koji je vratio dug MMF-u je Čaušesku.
    5 dana kasnije su ga streljali.

10. http://images.google.com/imghp?hl=en

klikneš na fotoaparačić, uneseš URL i "search"

Au, nije mi dobro. Iz zezanja sam moju sliku sa avatara (ovu sa Vuke) uneo u pretpragu i, pored nekoliko linkova ka vukajliji, ponudio mi je opciju "similar images" od čega su tri slike, paj sad: Gering, Mengele i neki "Michael Karkoc, 94-godišnji bivši komandant nacističkih SS jedinica optuženih za ratne zločine, otkriven je da živi u Minnesoti".
    A tu su još i Frida Kalo, Vudi Alen i neki crnci.

11. Sad sam usao da kazem da se moze ocekivati da njihov premijer pogine, dobije tesku bolest, bude ucesnik nekog sex skandala, a ne bi me cudilo da sad krene odjednom i prica kako je narod nezadovoljan i je zivot tamo neizdrziv, pogotovo za cigane

12. Лик не одустаје.

13. Свима шаље те поруке. Договарали смо се да му дамо Скочкову адресу да га мало испресавија, а ове паре потрошимо на алкохол и курве.

14. Кбо зајебаво неке муслиџе, сад оће да га бију.

15. izgleda da ih je bas dobro zajebavao,cim nude i novaca.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.