Podijeli sa Vukajlijašima

  1. kolko te vode iscuri dok on stigne do požara haha

  2. Гледам кроз прозор и видим Голфа како шлепа Реноа и само једног момента пуца она гуртна којом су везани. Вратили се они да је привежу, кад ја погледо мало боље, оно није гуртна за шлепање него најобичнија трака за ролетне из прозора. ДОбро није Тамића пробао да шлепа.

  3. ладно сам се пробудила у шес ујутру сама од себе
    ово неће изаћ на добро.

  4. AHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH AGARMIRE GDE NAĐE OVO HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA MAJKO MILA
    http://www.alfanum.co.rs/index.php/en/demo/tts-demo

    Ali kako to kao da čita vesti, onako skroz ima smisla, hahahhahahah!

    Boban: E Ratko si gledo sinoć RTS?
    Ratko: Ne, jebo sam.

    KOJA JE OVO APSOLUTNA POBEDA HAHAHAHAHAHAHHA

  5. Vidro,imam i ja te tripove.Leti obicno spavam do 10-11 i zato kad radim prvu recimo istripujem se da cu da kasnim i ustajem i pre nego sto se budilnik oglasi.Nocas u 3 sam zaspao,a u 6 ustao odmoran iako na posao krecem u 5 do 7.Jos uvek sam kul,pustio neki rege radio i kuliram,ali ako mi jos neko plati kafu od 60 dinara crvenom,ode raspolozenje u kurac.:-D

  6. kafa 60 dinara? đe to ima, jebote?

  7. Pa jebeni happy hour,zato je 60.Od 7 do 10 je 60,a inace je 100,tako je otprilike u svakom kaficu u Pozarevcu. :-) Doduse,nema koji konobar to ne mrzi.Napravis milion kafa,a ne mozes nikog da kratis jer samo kafu piju i znaju koja je cena.U principu rintas kao stoka i posle pigledas pazar a ono 1500 dinara.Hvala Bogu pa dodju malo i ovi cigani iz Beca sto se kurcU s Red Bullici.Em ih kratis em te caste i jos pricaju kako je jeftino.:-D

  8. Kod nas kafa 50 centi.

  9. Пробао сам чувену љубичасту папричицу за коју сви говоре да је отров и могу вам рећи да је обична сомборска паприка љућа.

  10. kako suzbiti želju za ugljenim hidratima? kukuruzom, jabukom i krompirom? nema baš smisla.

  11. Mala Vidro, cimet je čudo.

    Probaj

  12. Šta da radim sa cimetom, da ga jedem kašikom? :P

  13. Preko pite od jabuka.
    Sutlijaša.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.