Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jok Radoje, tebe će citirati takvog.

JEdan od nas dvojice je imao avatar na kom drzi sok u tetrapaku od jabuke.
    mala pomoc: nisam ja

2. a nisam ih ni do sada citao lololololo

3. E sad mi pade na pamet jel koga jos osim mene nervira ono ,,od kolevke pa do groba najlepse je djacko doba,, ? To je po mom misljenju glupost. Sad kad nista ne radim i boli me kurac za sve mi je mnogo bolje nego u srednjoj. A to naposao covek koji je umro sa 30 godina . To mi nema logike.

4. Kontam Kuzmane da bih u tvojim očima ispao veća faca da sam držao litru viskija dok komiran ležim na patosu. JA SAM FACA, JA PIJEM, JEEEE!!!!!
    I da, ta slika je napravljena za sprdnju, u pozadini se video Jelen, ali to je sad manje bitno, bitno je kako si je ti shvatio.

5. a nije se video jelen jebiga tek sad kontam koliko je do jaja slika ustvari

6. Koji sam trip imao malopre.

Znači igram kanter, slušam ziku, i čujem jebeno BUM, TRAS, CANGR kao da je pukao prozor i/ili neko uleteo u gajbu. Uhvatim palicu koja mi za te slučajeve bleji u sobi, išunjam se kroz hodnik, na frku upalim svetlo i otvorim vrata nogom. Kad ono pukla polica u elementu, popadali sudovi, MATER IM JEBEM U PIČKU DA IM JEBEM.

7. U stvari*
    bar sam ja tako učijo

8. E jbg. Pa iz čega ćeš sad da kusaš kupus?

9. Znači igram kanter, slušam ziku, i čujem jebeno BUM, TRAS, CANGR kao da je pukao prozor i/ili neko uleteo u gajbu. Uhvatim palicu koja mi za te slučajeve bleji u sobi, išunjam se kroz hodnik, na frku upalim svetlo i otvorim vrata nogom. Kad ono pukla polica u elementu, popadali sudovi, MATER IM JEBEM U PIČKU DA IM JEBEM.

Znači imaš palicu i zajeban si. Dobro.

10. Lari to je za rubriku verovali ili ne, a za koju deceniju će ići u "Dogodilo se na današnji dan". :D

11. u stvari upravo kontam da si verovatno i najomiljeniji lik u društvu

12. Hahahhaha, dobro care, nemoj sad da preterujemo. Zacrveneo sam se.

13. uuuuuuuu koji si ti lik ja se tebi divim

14. E jbg. Pa iz čega ćeš sad da kusaš kupus?

Hahaha, valjda je nešto preživelo.

Znači imaš palicu i zajeban si. Dobro.

Najjzajebaniji od sve dece.

Lari to je za rubriku verovali ili ne, a za koju deceniju će ići u "Dogodilo se na današnji dan". :D

Jeste, i da se opeva pa da se metne u čitanke.

15. Pošto će tema Pujo Šotka biti izbrisana evo vam sve slike sa teme.

https://mega.co.nz/#!5wAUFT4B!Nnn9VU1tVyggl87vHZLc_n9Zy2FmhzUGXPIlEwE

EDIT:a ako ovo govno gore traži neki ključ evo i 2 shared

http://www.2shared.com/file/GeH5s46d/Pujo.html

16. Bravo rade !

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.