Podijeli sa Vukajlijašima

1. Eeee, Srbijo...čime su ti deca opterećena danas...!?

http://blog.b92.net/user_stuff/upload/874/16874.jpg

2. Haha ladno ova nova prva pušta kremenka

3. Mali prešao igricu. Kapa dole.

4. Сад сам гледао на ИД каналу, нека жена је била стерилна и није могла да има деце..почела да фолира мужа да је трудна, стављала јастуке уместо стомака и то. За то време се регистровала на неком форуму за труднице, упознала са доста њих, придобила њихово поверење.
    У исто време, информисала се преко нета о царском резу и то.

Онда отишла код једне од трудница коју је упознала преко нета, задавила је, и почела да јој сече стомак и вади бебу, али трудницу није задавила него само бацила у несвест, па се јадна жена пробудила док јој је ова вадила бебу ножем, онда је ова прикоље и извади бебу из стомака.

Однесе кући бебу и представи да је њена, колико људски мозак може бити болестан...ЈЕБОТЕ!

Кад су је провалили, осуђена је на смртну казну.

5. Не сери да су филм снимили, је л се уклапа сценарио у ово што сам ја описао Лери?

6. Mislim da nije po toj priči konkretno, ali dosta poveznica ima. Francuski je film.

7. Крпо, мали кер није дефка, него прекуцане 2-3 реченице из неког филма, Варљиво лето '68. чини ми се.

8. Jebem joj sunce, nikako sisa da joj ispadne.

9. https://www.facebook.com/knjazevacke.vesti/posts/597423536972310

Milomir Ilić чуди ме да је наишао воз обично саобраћа шинобус јер је пруга у јако лошем стању.

ААХАХАХАХАХ КОЈИ КОМНЕТАР НА ВЕСТ О САМОУБИСТВУ ЛОЛОЛО

10. Ovo je za transfer blama.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.