Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
neko je to lepo opisao: ispadi debilnog mesnog nareska su kao kada neko pokušava da te siluje with a mozzarella stick. realno ne može ti ništa ali opet pokušava da te siluje.
njegova mama ne zna šta je bogu zgrešila, a čovek se uči dok je živ.
puši ga totali jebem li te u ta tvoja usta škrbava
Dobro ljudi sta je sa vama. Treba opet da cimate profa da se bavi glupostima
Ajde stop nasilju ovo nema smisla
Novi vidovi botovanja https://www.facebook.com/bdusan/videos/1712901432461919
ceca i ova na istoj strani, al dok ceca orosava picku ova glupaca serpama klap
Sta ti je gospodstvo i dobra udaja, nema da sramotis familiju
ceca>>>>>karleusa
I od mene isto ovo
+1
Caro, orosi i ti pičku
Mali Mujo je debilčina koja služi tome da se slični njemu raduju što je on ipak upgrade verzija morona koji svu negativnu pažnju slučajno i nerado usmerava na sebe.
Neka puši kurac.
Kamenofil je latentni slabić koji se permanentno troši na nebitne stvari i time dodatno pogoršava svoju muku.
Brz edit posta, autore Totali, svaka čast
Proslo 5 dana od banane momcine se okurcile. Ipak bila dobra vaspitna.
Vreme je cikličan proces.
Auuuu sta ti reko
Sa vucivevog protesta, behind the scenes
https://www.youtube.com/live/uM4Riyj1cZE?feature=share
Sendvicari rules
Haha Caro
https://ibb.co/BNs2thn
Suptilna pobeda jbna
Ne znam šta da vam kažem narode, u 24h izgubili smo i Kosova - u i Vučića, Zadrugu da ne spominjemo...
Jebem vas u usta nesposobna
Ali ali
Sunce tuđe zemlje
Onamo namo
Dajte mi 10k srba
Itd
Scena: Šoping centar. Glavni protagonisti su Marko i Ana, koji su dosad bili samo prijatelji. Marko je odlučio izraziti svoje osjećaje prema Ani i pokušati razviti romantični odnos.
Marko (nervozno): Hej, Ana! Drago mi je da smo se danas našli ovdje u šoping centru. Želio sam s tobom nešto podijeliti.
Ana (znatiželjno): Hej, Marko! I meni je drago što smo ovdje. Što imaš za podijeliti?
Marko (uzbuđeno): Znaš, Ana, otkako smo postali prijatelji, osjećaji koje osjećam prema tebi su se promijenili. Shvatio sam da želim biti više od prijatelja.
Ana (iznenađeno): Stvarno? O čemu točno govoriš, Marko?
Marko (hrabro): Govorim o tome da želim biti više od prijatelja. Želim pokušati razviti nešto romantično između nas. Osjećam da smo povezani na dubljoj razini.
Ana (izgleda zbunjeno, zatim se nasmiješi): Marko, ovo je neočekivano. Nikada nisam razmišljala o tome na taj način. Imamo tako dobar prijateljski odnos.
Marko (nježno): Znam da je neočekivano, ali želim ti pokazati koliko mi značiš. Volio bih da razmisliš o tome i vidimo možemo li otići korak dalje.
Ana (promišljeno): Marko, cijenim iskrenost koju si pokazao. Zaista mi značiš puno kao prijatelj. Moram malo razmisliti o ovome. Možda bismo trebali nastaviti s našim prijateljstvom, a tko zna što će budućnost donijeti.
Marko (nježno): Naravno, razumijem tvoje razmišljanje. Važno mi je da se osjećaš ugodno. Bez obzira na tvoju odluku, nadam se da ćemo ostati bliski.
Ana (s nježnošću): Hvala ti što si razumio. Cijenim naše prijateljstvo, Marko. Neka vrijeme pokaže što će biti.
Marko (s osmijehom): Naravno, Ana. Neka vrijeme donese što god je najbolje za nas. U međuvremenu, možemo nastaviti uživati u našem prijateljstvu.
Krvare mi oci
Poslije toga Ana je otišla kući i bila geng bengovana od strane svih koje poznaje OSIM Marka.
true story
Vratiti pravo učiteljima i nastavnicima da fizički kažnjavaju decu, tipa prutom, jer prutom ne može da se primeni prekomerna sila a boli taman koliko treba. Morali bismo peticiju neku da pokrenemo po tom pitanju.
https://n1info.rs/vesti/seka-aleksic-mia-je-presrecna-sto-cu-joj-biti-pratilja-na-maturi/