Rts i dalje ima teletekst, jednom dnevno apdejt.
Па има сваки канал коко знам
ja zaboravio da teletekst postoji. odmah mi vraća mnogo loših sećanja kada su starci redovno kladionicu peglali, i na svakom kanalu konstantno mora biti upaljeno ono malo govno na vrhu što prikazuje tri para i rezultate. dvadeset debelih godina sam ja gledao debilizam najlošije kategorije, od lomljenja staklenih stolova pa do milion opsovanih bogova i još svega i svačega između.
@Koveshibor
Tu sam 4-5 puta vidio "sumlja", "sumljivo" i sve ostale varijante. Jednom je bilo toliko grešaka u nekim vijestima o fudbalu da sam uslikao, ali ostalo na pokojnoj Nokiji.
Hrvati klasa, njihov teletekst i danas internet u poređenju sa svim ostalim. Sa PTC-ovog su nedavno poskidali dosta toga, bilo je više sportskih vijesti, tabele, o filmovima, one zanimljivosti i šta sve ne.
@627
Jok, samo još poneka TV ima, bar ovdje. Pitam se koliko košta da se to održava.
@mesni
Meni na period kad nije bila kablovska u kući, pa loš signal i džumbus od teleteksta, nemoguće išta razaznati.
Dokle više ove srboćetnićke konjaće da ujedaju naše cijenjeno pučanstvo??
Fazon bi stvarno bio da joj neko na ledjima nacrta 4S
Tok pomračenja Sunca iznad horizonta biće vidljiv u Beogradu 23 minuta, u Novom Sadu 27, u Nišu 13, navelo je Društvo.
Ni jebeno pomracenje nece da tretira Bugare kao normalan svet
pola mađar pola ustaša
Antivakseri i vakseri spadaju u ovu kategoriju, posebno pred kraj života kada su im svi drugi krivi osim njih samih.
Коко иритантан британски ејај генерисан глас ово за ајхамана
pobogu zashto
Браво усташе, једино добро што радите
Robot oborio Boltov rekord, i još poneki užas
╔══╗ ╔══╗ ▓▓
║▒▒║ ║▒▒║ ▓▓▓
║▒▒║ ║▒▓▓█▓
║▒▒║ ║▓█▓
║▒▒║ ║▒▒║
║▒▒║ ║▒▒║
Much indeed suggests that if only the native majority Swedes were allowed to vote, the Tidö parties would win the election, and this holds true even if only the Nordic and European immigrants and their children and descendants had been allowed to vote yesterday.
In summary, it can therefore be said that voters with non-European backgrounds both caused S's decline and V's rise, as well as the opposition's likely victory in yesterday's parliamentary election.
Thus, the Tidö parties' and SD's worst nightmare has come true, and against the backdrop that voters with non-European backgrounds will constitute an even larger share of the electorate in the 2030 election, the right wing now fears that they may never win an election again due to the already prevailing and rapidly increasing (super)diversity within the Swedish population composition.
hahah AI napravio nov virus, trebamo li biti uplaseni.odlucio AI da napravi nov virus, voli.Sta je sledece-gospodine napravili ste kucu bez dozvole na tudjem posedu.A nisam to ja to je mesalica pravila i lopata, pitaj te one masine sto stancuju cigle isto..