Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ko me ishejtovo, nek se sam prijavi da ne zovemo Profa :D

2. Inace je katolicka crkva njih bas ono silom, ognjem i macem pokrstavala. Preko Poljaka i Tevtonskih vitezova.

Tevtonci su bili zaduženi za pokrštavanje baltičkih plemena i iskorenjivanje njihovog paganizma, koji je bio poslednja paganska religija na tlu evrope. Kršćanstvo je u Skandinaviju prodrlo dosta ranije nekim drugim, mirnijim strujama.

3. Puno mi ti znas o tim pokrstavanjima i religijskim strujama za jednog ćafira

4. ćafiri u 90% slučajeva znaju više o religijama od "religioznih" ljudi.

5. Bravo za ujedinjene kirkove

taj osecaj ponosa kada ti kesic i ivanovic dizu moral je neprocenjiv

6. Kakav krindz ovi protesti s ovim govorom au

7. božo vrećo - prekodrinska varijanta
    boža vreća - vojvodjanska varijanta

Vrećo > Vreća

8. taj osecaj ponosa kada ti kesic i ivanovic dizu moral je neprocenjiv

хјаааааххахаха знао сам да говоре не пратим уопште небитни протести неће ништа донети ал да сам у публици гађао би говнима кесића и ивановића

9. гађао би говнима кесића

Gospodin je ogavan, uz dužno poštovanje. Oduvek mi je bio teško svarljiv.

10. Vrećo > Vreća

Ima logike. Naročito ako je puna. ☺️

11. Najgore u cijeloj prici je sto ce ovi Kesici, Ivanovici, oni drugosrbijanci sa prethodnih strana, kao i cinjenica da se nema nikakva stvarna strategija, samo ogaditi proteste obicnom narodu, pa ce sledeci put biti "boli me bas kurac da se cimam do BGa, i onako nema leba od toga", a taman smo poceli malo da se trzamo i navikavamo na ovakva okupljanja

12. boli me bas kurac da se cimam do BGa, i onako nema leba od toga

Ovde daju praznu kiflu i čaj putnicima do Beograda da bi mahali koječime i vikali u besmislenom skupu.

13. Ko sme u crvenu da će vučić izaći sa terase da maše. Naš predsednik nije cava

14. Umirem od smeha hahahahhahahahahahhahaha

15. Cela ova situacija je pomalo u bg fazonu jer se sranje desilo tamo. Zato su beogradjani zapenili, da se desilo u surdulici bilo ah sta da se radi, mozda ne al sig ne bi bilo ovoliko frke. Iz tog razloga samo u bg i se protestuje. Ostatak srb gleda i da u fazonu srusite vucica jebite mu mamu gledacu na tv. Obzirom da je bg fazon 30-40% srb populacije treba da ih bude dovoljno da nesto urade. Promena se nece desiti u surdulici

Go Kirkovi Go

16. New word added: kirkovi - ovi sto protestuju

17. Kirkovi, kircevi sta god - horde beogradjana naoruzane hejtom protiv av za zdraviju srbiju

Hvala dragim kircevima

18. Bjela je imao dobar govor, ostali su mi vise-manje isti

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.