Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja sam trolovao kad sam rekao da trolujes... :) Znas kolko me "tangira" Vucela...

2. Ovakve stvari bi trebalo ignorisati, ponekad mi se cini da namerno tako daju neku ispravnu informaciju, a pogrese neki detalj, samo da se prica o Vucicu.

Nisi ti slučajno doktor nauka.

3. Brzo pomoć!!!!!

Napisati potprogram koji dati broj incha pretvara u cm (1in=2,54cm).napis program koji za unete delove trake u inchima izračunava ukupnu dužinu trake u cm.. Duzine se unose dok se ne unese 0

4. u kom jeziku se pise taj potprogram, i sta bese potprogram na srpskom, nesto kao funkcija, klasa, sta?

5. begin
    input x
    y=x*2.54
    print Y
    end

6. Ako je lagao, voleo bih da čujem koju teoriju zašto mu ide u korist da laže o tome.
    Nemoguće je da je priča "da privoli i narod da radi k'o konobar/magacioner/i sl. za bednih 700 dinara dnevno jer je On mog'o u Engleskoj gde ljudi zgrću milione da radi za pišljive dve funte po satu, a vidi gde je sad, ipak je pravda dostižna", previše je to površno onda, mora da postoji bolje objašnjenje.

Teorija po kojoj se on ovom pričom svrstava među običan narod i sirotinju da bi im bio "bliži" opet ne pije vodu.

Mene sve ovo podseca na ono kultno "nosio gajbice, pa napravio diskoteku". Klasicno proseravanje i pokusaj da se oduseve averidz Srbi.

7. Potprogram:
    float in2cm(float inputIn)
    {
    return inputIn * 2.54;
    }

Program:

float brojke;
    float rezultat = 0;
    void main()
    {
    printf("Daj broj\n");
    scanf("%f\n", &brojke);
    while(brojke != 0)
    {
    rezultat += in2cm(brojke);
    scanf("%f\n", &brojke);
    }
    printf("Rezultat je %f\n", rezultat);
    }

8. Sub Macro1()
    '
    ' Macro1 Macro
    '
    Range("A1").Select
    X = ActiveCell.FormulaR1C1
    Y = X / 2.45
    Range("B1").Select
    ActiveCell.FormulaR1C1 = Format(Y)
    End Sub

9. а иди бре у курац...

10. mislio sam gde ces vece smece od artiljera. kad ono...

11. Smederevska legenda i madjija dr Srdjan objasnjava situaciju oko trovanog limuna:

https://www.youtube.com/watch?v=QS3iJJAZZxk

Co'ek je bogotac! :D

12. Kelt, nisam stigao danas da se zahvalim, ostalo mi bilo još 20mb na fonu, hvala puno! najviše mrzim kad napravim sranje pa mi neočekivano ovako da

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.