Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne brate, Memedović je srpski Dejvid Belami - i onaj se tako jednom zajebao pa ga skinuli sa BBC-ja.

E da je jednom, imo je Memed i nekih scena u sauni de sede čitava ekipa i još neki sibirci lokalci ko od majke rođeni.

2. A znaš zašto je bio u Sibiru? Prenosili on i Šarenac olimpijadu iz Amerike napamet - gledali boks na jednom ekranu, a sa drugog lupetali prenos kako vide sliku. Nisam se nikad u životu toliko smejao sportskom prenosu :)

3. Jes da kažu saradnici da je malo ljomber al opet je lik strašan.

Ne moš ipak da porediš Belamija i Peđu d Boja s Memedom, ovi su pokazivali budalu onako iz zanimacije. S druge strane, ne ide se u saunu obučen a nakurnjak mora da se testira za gledaoce, ja kažem - opravdano.

4. To je taj humor i igra reči. Bravo brt

5. javi se kad zavrsis osnovnu poyy

6. Pa ovo je humor za jaslice pajseru

7. http://i.imgur.com/C6qH8TC.png

moj autoritet nikad nisam ispoljavo na decici

hahahahahhahahaha

8. 12.05.2013. u 08:53 Da

cetvrti komentar jebe keve

9. Direktore, imaš PVT :)

10. naglasak je pravi.neki kozojeb koji je preozbiljno shvatio jedan od debilnijih poslova.

11. Тако исто и мошнице, једна већа друга мања.

12. Phahahaha, fora je da se našminkaju i onda im se oči samo šminkom uvećaju, ali baš ovako, škk!

Mada ta sočiva koja uvećavaju zenice im nekako oduzmu deset godina.

13. Najjači je njihov trip da operišu kapke, reci koji nacionalni kompleks.

14. ajme!gospe ti!sta im ucine sa kapcima,kako se to operise?

15. Da, sad mi je i to izašlo. Fora ako su im mnogo uvučeni kapci ne mogu da stavljaju ajlajner. A ova ogromna sočiva su ultra popularna kod njih lolo. Verovatno to kod nas nije zaživelo jer bi mi previše buljavo izgledali.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.