Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Miki oces da ti sredim nemacko drzavljanstvo?
https://www.youtube.com/watch?v=DrJ1Jc5ETKo
Hahahaha bata sale i njegovi indijci
Brate ja imam ovakve razgovore na dnevnoj bazi. Ne mogu da prestanem da se smejem vec pola sata :D
Miki oces da ti sredim nemacko drzavljanstvo?
Hvala na ponudi, sam ću, ako Bog da.
Uz tebe smo, miki. Ali rekao bih da je i dansko odlično, čak mislim da imaš i prednost jer si bio odličan u školi, čuo sam da od skoro oni najviše cene uspeh iz škole kao primarni element za sticanje državljanstva.
Ocenu iz gradjanskog vaspitanja gledaju najvise, traze da u svedocanstvu stoji (istice se) kako bi se osigurali da nece da pusi glasno i pljuje po ulici dok narod zaprepasceno gleda
Istices li se, miki?
Pusi glasno hahahahahahah
Hahaha zasto evropljani ne vole glasno pusenje?
Ne znam pseto, ja sam pao gradjansko
hahahah
@autori crveni baron i radjard kuplung; u kojim firmama i preduzecima su vasi ocevi direktori?
Oni su direktori u svojim firmama!
Uh, teško mi je da izgovorim ovo naglas, ali moj otac nije trenutno direktor preduzeća, a pogotovu nije direktor državnog preduzeća. E sad, on nije s Kosova. S druge strane, imam ujaka koji mu dođe nešto najbliže ocu s majčine strane koji jeste s Kosova i direktor je preduzeća, pa sad razmišljam, možda je Miki u pravu, da ga jebem.
Tebi cale nije s kosova? Pih
Pa kako to?
Radj gotovim te 23,7 posto manje sada samo da znas
Nisam to krio nikad...
Jebiga, i ja znam da sam okrnjen tom činjenicom jer je kosovska strana familije prilično sposobnija, nije uopšte čudo što su svi neki direktori.
Sa vikipedije o kolonizaciji kosova, pa jebemti kosovari su šareniji od papige sa madagaskara.
Мики, немој да мислиш да те зајебавам или да желим да се упуштам у расправе који су дођоши бољи или гори, само ме занима зашто мислиш да је овај кога си поменуо Црногорац. 99% сам сигуран да је лик Крајишник.