Podijeli sa Vukajlijašima

1. Miki oces da ti sredim nemacko drzavljanstvo?

2. Hahahaha bata sale i njegovi indijci

3. Brate ja imam ovakve razgovore na dnevnoj bazi. Ne mogu da prestanem da se smejem vec pola sata :D

4. Kosovac zauzeto
    Miki oces da ti sredim nemacko drzavljanstvo?

Hvala na ponudi, sam ću, ako Bog da.

5. Uz tebe smo, miki. Ali rekao bih da je i dansko odlično, čak mislim da imaš i prednost jer si bio odličan u školi, čuo sam da od skoro oni najviše cene uspeh iz škole kao primarni element za sticanje državljanstva.

6. Ocenu iz gradjanskog vaspitanja gledaju najvise, traze da u svedocanstvu stoji (istice se) kako bi se osigurali da nece da pusi glasno i pljuje po ulici dok narod zaprepasceno gleda

Istices li se, miki?

7. Pusi glasno hahahahahahah

8. Hahaha zasto evropljani ne vole glasno pusenje?

9. Ne znam pseto, ja sam pao gradjansko

10. @autori crveni baron i radjard kuplung; u kojim firmama i preduzecima su vasi ocevi direktori?

11. Oni su direktori u svojim firmama!

12. Uh, teško mi je da izgovorim ovo naglas, ali moj otac nije trenutno direktor preduzeća, a pogotovu nije direktor državnog preduzeća. E sad, on nije s Kosova. S druge strane, imam ujaka koji mu dođe nešto najbliže ocu s majčine strane koji jeste s Kosova i direktor je preduzeća, pa sad razmišljam, možda je Miki u pravu, da ga jebem.

13. Tebi cale nije s kosova? Pih

14. Radj gotovim te 23,7 posto manje sada samo da znas

15. Nisam to krio nikad...

Jebiga, i ja znam da sam okrnjen tom činjenicom jer je kosovska strana familije prilično sposobnija, nije uopšte čudo što su svi neki direktori.

16. Sa vikipedije o kolonizaciji kosova, pa jebemti kosovari su šareniji od papige sa madagaskara.

Naseljavanje se vršilo pre svega stanovništvom sa područja pasivnih regiona kao što su Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Dalmacija, Raška oblast, Vojvodina i Vojna krajina u Hrvatskoj

17. Crnogoraca imaš koliko oćeš. Kao onaj nepismeni što je direktor da li toplana ili čega u NS. Onaj što Novi Sad kaže ''Novi Sat'', što se ''zakvaljuje'' itd.

Мики, немој да мислиш да те зајебавам или да желим да се упуштам у расправе који су дођоши бољи или гори, само ме занима зашто мислиш да је овај кога си поменуо Црногорац. 99% сам сигуран да је лик Крајишник.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.