Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Lepo izgleda Ouklend, drugar se razmišlja da zapali negde u inostranstvo, pa smo gledali koji su najbolji gradovi za život za jednog mladića(los anđeles, jebiga, ako je jedan od presudnih faktora zaposlenje u nekoj video/muzičkoj/it struci), pa se i Ouklend našao među lepšim lokacijama.
E, ne znam o kojoj slici pričate, ali znam o kojoj livadi je reč, video sam je na dron snimcima Ouklenda. Novozelanđani mi baš deluju kao tople komšije, sede na toj livadi na deset centimetara jedni od drugih, dišu sugrađanima za vrat i lepo im je.
Slusaj ti prijatelju, ako dobro zaradjujes i dzungla je idealna za zivot, dzaba ti i Holivud ako peres sudove za 1500 dolara
Hahah Coa citam sad ovo za win win, pa ovo nije normalno
Kad mu vrate pare treba da ode u isti taj win win na Terazijama i da nadje tog andjelka ili koga vec i da se ispisa i po njemu i po celoj radnji
Pa i da ga tuze ima da se obrati i zastitniku gradjana i zastiti potrosaca mogu da mu puse kurac svi zajedno mentoli glupi tuzbom samo sebe kanale jos vise jer ce tek sad jos vise ljudi da cuje i da se zainteresuje
Ова слика, не знам што је не видиш у "где живиш" посту.
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4#.D0.98.D1.81.D1.82.D0.BE.D1.80.D0.B8.D1.98.D0.B0
Okland je do jaja za sve, osim možda za lep život od muzike.
u pravu je bombas ovaj put....ako zaradjujes neku mizeriju onda ti dzabe i da si u parizu ili njujorku ili LA ili sangaju, mizerija je svuda ista.....ako imas ili posao koji volis da radis, pa ne mora ni biti preterano dobro placen, ili imas neki posao koji je dobra kinta onda je svuda dobro, i u mozambiku jebenom....sa malim parama i losim poslom i najjaci grad na svetu je mucenje jebeno...bravo bombas ljubim te svaka cast za post gore
More, nema nigde kao u Srbiji. Samo da imaš dosta para i vidi meraka. Kaki Parizi i Njujorkovi.
Da znate da ste u pravu, momci. I još nešto samo, u kom god gradu da ste, uvek je bolje biti zdrav, nego bolestan, to mi sad pade na pamet.
E, i bolje je kad imas kose nego kad nemas isto.
https://pbs.twimg.com/media/C6rykDYWYAE5yDh.jpg
Otvaram blic, ono devojku ubio fen, autobus ubio 34 osobe ...
POCELE SU DA NAS UBIJAJU STVARI
PANIC
LOL Musssashe
RECI NE UBILAČKIM STVARIMA
otvoris blic,a ono strucna analiza zasto i kada ce poceti treci svetski rat i kako ga preziveti i koju ce srbija ulogu imati u njemu.
Treći svjecki je već bio kod nas, tokom 90-ih. Dakle, to bi bio četvrti.
a nasi pricaju gradjanski,pa gradjanski...pojma nemaju
To je laž, ovdje nema građana!
LOL
Znate koja rec je mnogo dobra, SHTUKA xacacaxa jebrnti
https://www.youtube.com/watch?v=2ZrZu-uC3M4
Haha dobar