Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sad ne znam šta pokušavaš tim komentarom ali meni si mnogo smešan. :)

2. Neverovatno šta može s sokom od kupusa da se napravi. Jednostavan ph tester
    http://www.youtube.com/watch?v=y7NEHxH5Ys0

3. Jel ja dobro vidim li sticko nekom kenja o polu ,a on je simejl trandza, koji prica u muskom rodu, i viri mu kurac iz ociju?
    E sad sam sve video.

4. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/64363_10201132106051252_1912496458_n.jpg

Mislim da ovoj na ledjima pise "idi dok si mlad", samo se ne vidi do kraja.

Са бањалучког форума. Мени било оно лајт комично, па да подијелим.

5. žalim slučaj što nećemo moj muž i ja moći a ni hteti da izađemo na ta vaša sektaška okupljanja gde je svaka druga reč "vukajlija"

Ne pamtim kada se na okupljanjima pričalo o Vukajliji. Mi se okupljamo upravo da bismo se sklonili malo od sajta.
    Grdno grešiš sinak....

6. Khm... bolje da ne kažem šta sam sve čula od Staklene. Malo preispitajte razlog zašto više ona ne dolazi ovde.

7. Staklena nikada nije bila na okupljanju, a otišla je sa sajta kada joj je otišao i dečko.

8. Vučice, ne moraš da dolaziš nigde. Realno, smor si na internetu, gde možeš da biraš šta ćeš i kome reći, i kako i kada. I na koji način. Ako na internetu ne uspevaš da budeš kul, onda kontam da si u pravom životu bar tri puta gora.

9. Natnat
    Staklena nikada nije bila na okupljanju, a otišla je sa sajta kada joj je otišao i dečko.

Našla žena palamar na sajtu i otišla. Mission accomplished, win-win kombinacija ostvarena, da se tako narodski izrazim.

10. Ми смо реално лоши секташи... Ево држимо сеансе сваки викенд и до сада нисмо успели ритуално да спалимо прасе или бар његове месне прерађевине. Црна ружа нас се стиди...

11. Вучица се боји да ће неко на окупљању упасти у тоалет и видети је како пишки стојећи.

12. Sektaši početnici...

13. Вучица се боји да ће неко на окупљању упасти у тоалет и видети је како пишки стојећи.

Ово?
    http://www.youtube.com/watch?v=Is946GTZOWM

14. Ми смо реално лоши секташи... Ево држимо сеансе сваки викенд и до сада нисмо успели ритуално да спалимо прасе или бар његове месне прерађевине.

E, ovo nam je ozbiljan propust.

15. jebota koja bolest ovaj vuk

16. Realno, smor si na internetu, gde možeš da biraš šta ćeš i kome reći, i kako i kada. I na koji način. Ako na internetu ne uspevaš da budeš kul, onda kontam da si u pravom životu bar tri puta gora.

Mislim da mi je to na neki način plus što znam dokle je mera pristojne komunikacije i što poštujem one koji poštuju mene kao osobu. Znam da treba neki put biti kul ali i tu imam granice. Možda je to po vama smor ali meni nije. Za mene je to prikazivanje onakva kakva si osoba i van interneta. A minus mi je jer ne nailazim na odobravanje mog ponašanja od strane većine koji poštuju skroz opušteno ponašanje uz prošireni rečnik. To neodobravanje i miniranje mog ponašanja i ruganje što sam takva kakva jesam me ne pogađa uopšte, to samo govori kakve ste vi kao osobe jer vama nije jasno da postoje ljudi koji su malo drugačijeg razmišljanja od vas pa se trudite da ih eliminišete iz zajednice jer vam je smor i ne trudite se da se malo prilagodite njima i budete društveniji.

17. podržavam vučcu, prećeraste ga.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.