Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nađoh, sad, KOZMO BRATE, ali što su ocene ovako loše, jedva pređe 2,5? hahahahhaha

2. хахахаха данас нека наркоманштура у возу покушала да ми украде ранац мајку јој јебем распалу наш кака је ко да је на крокодилу. А и неки лик се у ходнику склупчо код да се пуко пре него што сам ушо у воз. И ова курва му прилази онде и лиже му руку јебено, после пролази поред мене и види онај ранац и зграби га мајку јој јебем уста жвалава. Срећом имам добре рефлексе па сам јој узо из руке, мало фалило да јој разбијем главу. После опет пролази поред мене у вагону, гледа онај ранац а ја стего песницу да је закуцам у главу, кад се сагнула и покупила неки пикавац и пита ме да јој припалим. Ја је отеро у курац, дошло ми да је избацим из воза у покрету. А чекајући воз сам доживео један од највећих бламова у животу, стоје неке две добре клинке поред мене у хеланкама, наш каке и ја слушам Јашара на слушалицама и некако ментол ишчупам оне слушалице кад је то почело ВЕНЧАЈТЕ МЕ СА ЊЕНОМ ЛЕПОТОМ ВЕНЧАЈТЕ МЕ СА ЊЕНИМ ЖИВОТОМ. Оне две пичке почеше да се смеју, ја се само склонио.
    И тако...

3. Kakva bi to bila vest u Kuriru sutrasnjem:

Darko Lazic puk'o! Tukao neduznu prolaznicu, samohranu majku troje dece!

4. Bačje... Da mi je samo jedan tvoj dan da proživim.

Ja bi bio srećan čoek, al majke mi.

5. Jadan onaj kome je ona majka...

6. Sanitarni čvor

imam 100 dinara, pa me intersuje da li student kao ja moze navatati neku ribu?

Можеш да купиш пар комада гирица, гледај да пробереш оне крупније и ако ти је мали туки можеш гирицама да гураш у уста. За сто динџи пуна капа.

7. Neka klinka iz moje skole na ekskurziji iskopala oko liku koji je hteo da je siluje. Ja kad sam cuo danas umro od smeha, sve kapiram trebala mu je pokloniti novi cd Halida Bešlića .)

8. не знам да ли вукајлијашка јавност зна за ово:
    http://www.pantelija.com/

9. Smoru, ceo dan blejiš na Panteliji... izvedi me malo napolje!

http://www.pantelija.com/media/show/smoru-ceo-dan-blejis-na-panteliji-izvedi-me-malo-napolje.jpg
    HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!

10. не знам да ли вукајлијашка јавност зна за ово:
    http://www.pantelija.com/

Vidjela sam, imaju nevjerovatno veliku sličnost sa posterima na Vukajliji.

хахахаха данас нека наркоманштура у возу покушала да ми украде ранац

Mami i tati su noću kad su putovali vozom ukrali jako dobar telefon tako što su ukrali tatinu torbicu, a oni sklopili oči na 10-ak minuta samo, uvijek bio neko budan, uglavnom možda je sreća što ga nisu vidjeli, jer ko zna možda je imao nož mogao ih je povrijediti... Odnijeli su torbicu u WC voza, zaključali se, tamo sve izbacili dokumente, uzeli pare i telefon. Prijavili policiji, ima više od 2 godine, nikad ništa. Kondukter je rekao da ih i zna, da ima tih mangupa, ali im navodno ne može ništa, nikad nemaju karte, a ne smije ni da ih pita. Od tada mi ne pada na pamet noću vozom da putujem.

11. Можеш да купиш пар комада гирица, гледај да пробереш оне крупније и ако ти је мали туки можеш гирицама да гураш у уста. За сто динџи пуна капа.

u tvoj sredini imate cudne nacine muvanja,da ne kazem bolesne,al dobro svako ima svoje fetise.kod mene,u mom kraju(moram da te upozorim,mozda ce ti biti nesvakidasnje)kupis kokice,pa gledas film sa njom,pa mozda kasnije bude i opstenja.osoba zenskog pola.

12. Брате, много сам пијан био кад сам писао то да гураш киту гирицама у уста. Која небулоза бокте.

13. onda dobro.bilo je ili si pijan ili si dobio vikend iz ustanove zatvorenog tipa.

14. Koja navalica ovih kurvetina da prave gifove od svojih klipova očekujući da će postati poznate.Ovo droljica pušila jednom u školskom wc-u, pa vi vidite. Mislim da se Tijana zove, šaljem njenom ćaletu mejl.
    http://static.gifpal.com/uimages/QAin0YD7PGG.gif

15. devojka zivi punim plucima...

16. Ulazim u zdravu hranu pre nekih dvaes minuta i lik ispred mene pita da li imaju pljuge.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.