Podijeli sa Vukajlijašima

1. hahahah.jebi ga,zasto osudjivati coveka zbog njegovog nacina ishrane.
    u tim zdravim hranama ima svega,a ponajmanje zdrave hrane.

2. I to što kažeš, gledam one kojekakve rolere, minjone, pođe mi voda na usta, najviše slatkiša ima. Al' dobro, nađe se i ponešto zdravo. :)

3. Ja se naježim kada vidim da jedna flaša od 250ml nekog ulja (susamovog, na primer) košta oko 500 dinara. Pa ko to kupuje na ovu nemaštinu?

4. ima nesto,nadje se...ja u koju god da sam usao nasao sam kokakole,cokolade,cipseve.ne bi me cudilo da budu i pljuge u nekoj.ja odem da uzmem onaj bio gric.ne znam koliko je to zdravo,al volim to da grickam.

5. taj je ok.meni je najbolji sa susamom.ili sa kikirikijem.mislim da je susam.jedan je k'o stiropor.koliko znam nema vise ukusa.

6. Nije to tako loše, u principu goje ako jedeš mnogo. Realno od svih tih zanimacija iz zdrave hrane samo one lanene/ovsene pločice su potpuno integralne. Jebiga, od nečeg mora da se umre lololo.

7. pre neki dan sam probao neko kolace od pirinca.neki krugovi,ovo-ono.ono je stiropor.mogu slobodno reci da sam probao stiropor.jedva sam uspeo ono da pojedem.stavljao neki kecap,sir,bilo sta samo da mogu da pojedem.sta sve ljudi ne prave...

8. čekao 2h u redu u banci. nesposobni radnici i bez klima uređaja, glupi ljudi koji ne znaju šta im treba od dokumenata, procedure kao da dižeš zlatne rezerve fort knox-a.
    tuga je ta što sam plaćao neki jebeni račun, nisam podizao pare.

9. hm, imaš nekoliko vrsta
    imaš onaj kao za slatkiše neke, odvratno je, k'o stiropor
    al oni slani, mislim da su narandžasti, su fenomenalni, ja sam jednom samo to jela (i zeleni čaj) mjesec dana i smršala 6-7 kila :D

10. Хвала госпођо Божен!

11. Па ђе то има да се узме сунце ти пољубим, ја гасам на траци четири пута недељно по сат времена и за мјесец дана скинем четири киле :)

12. То су такве заблуде Фацо да ме сад мрзи да трошим речи, као јела сам ово и смршала толико, нема мршављења док не зазнојиш дебело дупе трчањем, коригујеш исхрану избацујући угљене хидрате а уносећи протеине.

Све остало је шарена лажа, скинеш ти неко кило, али то не значи да си скинуо сало, лако можеш и мишићну масу да скинеш ако не пазиш. А та изгубљена килажа на тај начин се враћа за милисекунду чим примиришеш храну.

Тако да Фацо, то што радиш и настави да радиш, то је прави пут.

13. Neke studije su dokazale da seme susama upija masnoću iz tela i nečistoće i potpomaže bolji rad creva. Moja svekrva jede makedonski taan (mleveni susam) jer reguliše holesterol. Za ostale biljke ne znam. Samo znam da te semenke imaju isti učinak na creva kao i susam, da l' deluje isto ne znam. A da bi smršao, moraš samo vodu da piješ i da ne večeraš tešku hranu.

14. To ako oćeš da se osušiš a ne da smršaš. Nemojte da se šalite s tim, anoreksija je zajebana stvar, motiku u šake i u baštu jeble vas semenke.

15. sinak, bila to ili ne bila šarena laža, meni bio ispitni rok, ja sam ravno mjesec dana jela tu rižu i pila zeleni čaj i smršala k'o konj. što je stres tu doprinio, nisam ja kriva, moj fakultet je :D

16. http://youtu.be/Fpgj04Tp4rs
    Колико истине у петнаест секунди... Жене.

17. Скакајући мишу, кажи ми само да му је то фотка из годишњака.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.