Podijeli sa Vukajlijašima

1. SEJO AXAXAXAXAXAXAXAXAX. ŠTA JE BRE OVO?

2. Al najbolje je ovo " Ne gledaj mi biceps gledaj me u oči" :)

3. Неам појма Боксере, ја видио ма фејзу...

4. Pošto je danas 33 godine od kako je Tito umro, pade mi na pamet da mu odradim mali tribjut. Sjebao mi se mikrofon, tako da nisam mogao glas da uradim, i neću moći još par dana, ali sam muziku stigao odraditi.

Bacite sluš. :)

https://soundcloud.com/chavez90/chavez-metal-mar-al

5. Јеси радио трибјут Дражи? Сад ћу да те исхејтујем.

6. Nadji mi nešto što može da se preradi u mećal od Dražinih, pa bih mogao da opikam.

7. Dobra ideja, meni se đa. :) Mislim da bi bilo skroz kul da ostaviš samo instrumental.

8. Dobro je, bolje ostavi ovako, osim ako imaš nekog da ti nabaci hor crvene armije da ti odradi vokale.

9. Imam ja ideju za vokale. Samo nisam siguran da li da pevam original tekst, ili da napišem nešto novo, jer ne bih opet da navučem gnev ljudi kojima je samo političko vidjenje ovoga na vidiku, umesto muzičkog.

Jer prvenstveno uradih ovo jer je ova pesma muzički jebeno fantastična.

10. Pa baš jer je ova pesma muzički jebeno fantastična treba da ostane instrumental. Ona ideja Grujanova za hor je isto do jaja.

11. Jebo politička viđenja ali možda bi svejedno bilo bolje da sklepaš nešto svoje, originalni tekst je malo obrnuo krug.

12. Ako ubacuješ vokal svakako piši novo.

13. Ruski hor teško ću nabaviti, ali sam sebi pikam harmonije, navikao sam se već.

Gledaću original da uradim tekst, pa ću onda da se kurčim sa ful stvarkom.

Mada ću i instrumental da sačuvam, skroz mi je kul takav samo.

14. http://upload.offensivex.com/images/tumblrm3il.gif

neću da je mećem međ gifove, ovdje joj je mjesto

hahahah muči debelu

15. Ovo je sa workaholics

16. to ona emisija na MTV-u?

17. 436 meseci prosečno trajanje života? Pa to je 36 godina, daj bar dupliraj.

18. Po drugi put moljaka da mu se nešto odabere, ovoga puta moderatore putem PVT-a. Dete, sam sebi postavljaš nogu.

e,ovog klinca sam lozio na cetu pre neki dan da se tako najlakse dobija odabrana,pa ono,nije znao,lolo...banujte mene,odbanujte njega,ja sam vkri