Podijeli sa Vukajlijašima

1. treba te izvaditi iz utičnice

2. Kasno je sad da se kaješ, štetu si već napravio. Izlajkuj mu definicije, najbolje ćeš mu se.tako odužiti.

3. treba te izvaditi iz utičnice

Jel ovo samo meni smešno?

4. Ti si popila.
    šalim se, smiješno je i meni :-))))

5. hahahaha,paninaro i ti si bio na cetu tada i ti si ga takodje lozio :)

6. Jesam ali ja ne osjećam grižu savjesti :-)

7. Sad sam trezna i opet mi smešno :)))))))

8. Hahaha, koliko samo ima fora sa ovim crtaćima, ali sa grafičkim efektom.
    Evo i audio-verzije.
    LOL!

9. Можда било вгећ, али лик јебе са само једном жицом боље него неки које познајем са свих шес'.
    http://youtu.be/E8H-67ILaqc

10. JEBOTE! Svaka im cast!

11. ahahhah ima iste naočare što sam ja pre prodavao

12. e Bili ne mogu sad bauljati po ovim stranicama ali vidim da si nešto pisao o kockanju. večeras sam čuo da je ispred kazina u Monte Karlu nekad davno stajao tip kojem je posao bio da na tacni SA CRVENIM JASTUKOM NA NJOJ DRŽI PIŠTOLJ KOJIM SE TIP KOJI POKUNJEN I BEZ POLA ORGANA IZAĐE IZ KAZINE LADNO SEBI ISPALJUJE METAK U GLAVU.

još jedna stvar, ko je bio tamo pa zna da pored tog kazina, koji usput ima zlatnog orla, ne pozlaćenog nego zlatnog sa očima od dijamanta, sa desne strane nalazi hotel koji je isto tako nekad davno imao sobe za jednu noć. nije u pitanju seks sa provjereno dobrom karačicom nego jebiga, objesiš se iznad kade i žena plače ne zna šta će.

13. Mislim da ima scena Pajtonovaca u kazinu idu djevojke okolo i djele pištolje, čekiće, konopac. Davno sam to gledao ali sam prilično siguran da je njihovo.

14. Кад смо код самоубистава.
    Друг јуче узео ајфон, и зезамо се са оним гласовним командама, пијани, разне зајебанције има. Онда друг каже, ај вонт ту кил мајселф, брате кад је почео ајфон да кења..."немојте да извршите самоубиство, изволите бројеве телефона и адресе центара за помоћ" друг покушао да угаси али неће, па пробао са "предомислио сам се, нећу да се убијем" али она досадна курва из ајфона и даље кења "хоћете ја да позовем центар за помоћ уместо вас, немојте да се убијете"

Да сам самоубица, убио бих се само због оног иритантног гласа.

15. Костић се хвалио да је он направио тај гиф.

16. Au gifa, jebanje :D
    Danas mi rođendan.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.