Podijeli sa Vukajlijašima

1. Zašto mrzite američku privredu?

2. a kentaki fraj ciken se zatvorio na bulevaru.ta piletina ukusa nema.bez onih soseva je nista

Mek je neviđeno govno i bezukusno sranje i plastika, ali za KFC si se israo samo tako. Ne znam šta je tebe dopalo ili pričaš na pamet, ali piletina je super.

3. meni je sranje i sta sad?

4. Prvenstveno jer je to domaća piletina. Mislim da ovi u Bg-u nabavljaju meso iz Sremske Mitrovice, verovatno je isti slučaj i sa Novosađanima.

5. meni je sranje i sta sad?

Pa onda ti se ne sviđa ni piletina koju uzmeš u Maxiju, Ideji ili tako negde, jer je oni kupuju na veliko isto u Srbiji odakle i KFC. Samo je onaj poh drugačiji i začini oni ljutkasti. Inače je ista piletina. Možda ti jedeš neku domaću sa sela pa je drugačija, to moram da priznam, jeo sam par puta, nije ista. Ali opet ne možeš da kažeš da je plastika i sranje ko Mek, jer nije.

6. gde sam rekao da je plastika?

7. a kentaki fraj ciken se zatvorio na bulevaru.ta piletina ukusa nema.bez onih soseva je nista

Dobro, nisi rekao baš plastika, ali iz priče o Meku, plus kažeš bez ukusa, tako nešto može da se zaključi.

8. sta sam rekao za mek?da sam nasao nesto na najngegu(vezano za post iznad) i da su otvorili drajv tru.kvalitet njihovih proizvoda nisam ja dovodio u pitanje.nisam jeo 15 godina tamo,pa ne znam kakav je ukus,zaboravio...u kentakiju sam jeo i sranje je.restoran zatvoren jer je propao.da je vredeo ne bi prepustili lokaciju drugom fast fudu.lokacija odlicna.iz toga se ne moze zakljuciti da poredim mek i kentaki fraj ciken.al sto se meni tice i jedno i drugo je govno ioako nisam jeo u meku dugo.napamet cu reci...

9. Pa i Mek uzima krave odgajane na pašnjacima regiona.

10. Ne znam što je u NS propao, u Beogradu radi super na dobrim lokacijama, uvek je puno. Mek je bio i ostao sranje i sve je gori i gori, pogotovo u poređenju sa ostalim fast fudovima. Meso im je neka smesa kukuruznog skroba i ko zna čega, dok u KFC kad zagrizeš, osetiš da jeste piletina. Nekome se ne sviđa, nekome se sviđa, jebiga.

11. Sve iz Meka ima miris i ukus samo ako ga pojedeš odmah, istog trenutka. Mislim da je prošlo desetak godina od kako sam u Meku pojela nešto što nije sladoled, pita ili sveža salata. Sećam se jednom nekog čizburgera koji sam uzela za poneti, nisam stigla odmah da ga pojedem, nego nešto posle dva sata. To apsolutno nije imalo ni ukus ni strukturu mesa.
    Sad, od kojih je goveda napravljeno, pojma nemam, ali meni kad kod kuće ostane ćufta i od pre tri dana i dalje je ćufta.

12. Sve iz Meka ima miris i ukus samo ako ga pojedeš odmah, istog trenutka. Mislim da je prošlo desetak godina od kako sam u Meku pojela nešto što nije sladoled, pita ili sveža salata. Sećam se jednom nekog čizburgera koji sam uzela za poneti, nisam stigla odmah da ga pojedem, nego nešto posle dva sata. To apsolutno nije imalo ni ukus ni strukturu mesa.
    Sad, od kojih je goveda napravljeno, pojma nemam, ali meni kad kod kuće ostane ćufta i od pre tri dana i dalje je ćufta.

Taj rad, ja tamo jedem samo sladoled i pomfrit, i to jako retko, možda jednom ili dva puta u par meseci. Meso im je šit.

13. ispred kentakija,bilbord meka.kontam da su ga zakupili na vecno godina.u zgradi gde je bio kentaki je i novakov restoran.sada je umesto kentakija neki martinovic fast fud.ne znam sta mu to dodje.ne jedem po fast fudovima.kentaki imao pivo,to je bilo ok.
    kada su bili neki raznorazni protesti,uvek se mek sejebe,to valjda tradicija...odradili veliki poster,ono njihovo M,pa mu stavili sajkacu.koji cigani,al je bar bilo smesno.u ns karibik ubija,sve ostalo su ucesnici na trzistu koji su tu da ga popune i nista vise.

14. a i karibik je govno najgore
    prije jedno 3-4 godine ta pica je zapravo imala neki ukus
    sad se kladim da ubacuju nešto samo da bi mirisalo onako, jbt, omađija te onaj miris, a kad probaš-ukusa nikakvog. jedino im sladoled valja.

15. Pa i onaj miris što je u Meku, nije miris hrane, nego ekstrakt slatko kiselih krastavaca kojim se svi Mekovi obilato fajtaju.

16. jeste karibik sranje,al ubija po novom sadu.lanterna,gondola i alsaka koliba zajedno ne mogu da isteraju kinte koliko jedan karibik za mesec dana.uvek je prepuno.

17. pa zato što miriše 5 kilometara od lokala. doduše, meni odgovara, bar ispred "korleone"-a nije nikad toliki red.

18. a i karibik je stara picerija...tradicija,lokacija,gde svi tu i ludi muja i eto kinte.ne jedem tako napolju,al kada je vec fora da se negde jede.onda u dragon,severna tribina vosinog stadiona.restoran.za 300 dindzi 10 cevapa,pola somuna.jos porcija pomfrita,pivo,sve ukupno 500 dindzi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.