Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://www.facebook.com/photo.php?v=565231210213254&set=vb.139188202817559&type=2&theater
брате.
Pricao mi pre godinu - dve dana drug od cerke jednog od vlasnika Karibika. Onaj Karibik kod Futoske je tada (jos nije bilo sladoleda i nije bio bas toliko posecen) imao dnevni promet od 8000e.
Нисам јео у Меку годину и јаче, није ми ни падао на памет, али ми се после Натиних слика и читаве ваше приче сад баш једе неки чизбургер или тако нешто.
onaj sladoled Magnum u meku je vrhunac perverzije.
http://www.vijesti.me/caffe/podignuta-optuznica-protiv-dilana-clanak-163957
Karibik je ok i dalje u poređenju sa drugim picama u nsu.Mada onaj banjalučki kod futoške je petput bolji od te pice
Slagao te je. Promet je bio pedeset hiljada evra, a čista zarada osam soma.
ne bih da nagadjam koliko sada imaju,al tih 8 soma dnevno su mogli imati samo po nekom govnjivom danu i nekom od mrtvih dana.i to tada kad jos nisu dobro radili.mada,oni dobro rade vec duze godina,sada samo jos bolje.to je krkljanac tamo.mislim da se istera jedno 10 parcadi u minutu u najjacem delu dana,posebno vikendom.kada budes imao priliku da dodjes vamo,prosetaj kod onog u centru.socioloski fenomen.pica k'o pica,al tamo nagrcu k'o da je dele.
edit:ako vec nisi odavde
lolo
Pa iz NS-a sam. Tacnije okoline, ali studiram u NS-u, pa sam tamo svakodnevno. Pre neko vece sam isao sa drugaricom na picu, Petak uvece. NE MOZE SE NACI MESTO UNUTRA!
Kaze mi ona da tamo klinci izlaze vikendom. 6-7 razred...
onda si video,sve ti jasno.meni je fascinantnije za vikend 11-04,gomila ljudi,jedni preko drugih gaze.oni fensiji jedu maci giros u laze teleckog za mnogo para,a oni gladniji se jebu za parce pice u karibiku.sta ce deca,malo napolje da pojedu parce pice.mada,6-7 razred vec ide da pije po kafanama.mozda 2-3.hahah
karibik je teška, ali TEŠKA govnurda od pice..ja ono ne bi ni zvao picom više...pre je i ličila na nešto, dok nije toliko popularan bio, ovo sad nije ni senka one stare pice...mada ni onda nije bila vrhunska. A ovo sad je stvarno smešno našta liči, a da tolko ljudi kupuje...inače u istom vlasništvu je karibik, gondola i restoran na tvrđavi.
Na sva tri mesta ubijaju lovu ko god da drži sve to...Gondolu još nikad nisam video ni da je polu prazna, uvek krcato..a svaki dan prolazim pored nje.
A što se tiče meka, jebiga ja sam veliki obožavao lolo...jedem često...sad malo patišpanj, kad god sam u inostranstvu, skoro isključivo jedem samo u meku, jer, vidi ironije, bar znam šta jedem... al moram da se složim da je kod nas ipak malo slabijeg kvaliteta, tolko sam mnogo puta jeo u njemu da mogu da prepoznam...poslednji put kad sam jeo sa devojkom baš u tom novom meku na železničkoj, ostavio sam 1 i po čizburger, jer je lepinja bila toliko suva, a i meso je izgleda stojalo par dana...
obavezna porcija mi je jedan big mek, tri čizburgera, gomilaaaaaa onih kiselkastih kečapa, po jedan il dva stpam u jedan čizburger....i naravno ništa bez barbikju sosa...kad se nakantam toga onda uzmem još dva tri barbikju sosa i sama ih saspem u grlo...jedna od top 5 najukusnijih stvari za mene taj sos.
Inače na dosta mesta u inostranstvu, opet patišpanj, su majonezi i kečapi za džabe, znači uzimaš kolko hoćeš, a najdojajnija stvar mi je kad u nekim mek donaldsima možeš da uzimaš neograničeno piće za džabe. Kupiš malu kolu, i kad je popiješ odeš do aparata i sipaš šta hoćeš, ne mora kola opet...
Tako je u KFC-u u Pragu. Ja bio sa nekim prefinjenim drustvom, oni po 2 puta sipali, kao sramota ih. Ja sipao 6 puta, al mi je bilo bezveze da idem opet sam. Da sam bio sa nekim od mojih seljaka, jebes mi mater ako ne bi ispraznili celo ono bure.
gondola,laterna,alaska koliba.sve je od tog istog lika.pica im je krsina.nijedan od restorana nije ni prineti ,sto se tice priliva kesa,bilo kojem od fast fudova...ja sam cuo da to neka 3 brata drze.kao jedan je manitu,a ovi su tu,bleje...
Ja sam cuo da karibik drze 2 brata lolo
Ne držimo.
obavezna porcija mi je jedan big mek, tri čizburgera, gomilaaaaaa onih kiselkastih kečapa, po jedan il dva stpam u jedan čizburger....i naravno ništa bez barbikju sosa...kad se nakantam toga onda uzmem još dva tri barbikju sosa i sama ih saspem u grlo...jedna od top 5 najukusnijih stvari za mene taj sos.
Inače na dosta mesta u inostranstvu, opet patišpanj, su majonezi i kečapi za džabe, znači uzimaš kolko hoćeš, a najdojajnija stvar mi je kad u nekim mek donaldsima možeš da uzimaš neograničeno piće za džabe. Kupiš malu kolu, i kad je popiješ odeš do aparata i sipaš šta hoćeš, ne mora kola opet...
A ako ti kažem da je u inostranstvu pravilo da ako narudžbina stoji više od 20 min i niko je ne uzima (iz nekog razloga), radnik je dužan da ga baci...
a sad, porazmisli zašto je to tako i ponovo se zapitaj šta jedeš kad tamo jedeš...
šta s sa ovih hteo da kažeš....da bacaju ako niko ne uzme 20 min, to je još bolje, znači da je sveže šta god da je...ovde dobijem suvu lepinju na kojoj maltene piše da se osušila pre četiri dana
i ti si bio svuda u inostranstvu pa znaš kakvo je pravilo u svakoj državi
Moja pretpostavka je da taj "proizvod" nakon 20 min, zato što je samo u toku tih 20 min ukusna, a da je nakon toga verovatno ogavna... ko zna šta se dešava tim proizvodima dešava nakon 20 min izloženosti vazduhu, ko zna kakve oksidacije "začina" i "mesa" koje koriste...
Ne vidim potrebu da me vređaš samo zato što sam napisao da je McDonalds sranje (a definitivno jeste)...
Btw, ako te baš interesuje, sa svojih 20 godina sam proputovao više nego štoš ti za života...a da to nije Crna Gora, Bosna i druge zemlje iz regiona...
Ne seri
Ne seri
Bravo, dečko, u potpunosti si me demantovao... svaka čast...