Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Objavili print kako se kupuju bitcoins-i preko interneta. Čudna mi čuda... Pa još Zapata upozorio Edija da to ne sme. Taj kurir je toliko smeće da se to ne može opisati rečima. Jebote, optužuju sajt na kojem se ceo svet zajebava za onlajn prodaju droge. Šta je bilo? Ognjanovići više nisu proneverili pare za Tijanino srce pa nema koga da satanizuju? Smetlari.
AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA PA LADNO JEBOTE
PRINTSKRINARO I VEJVRAJDER RADE ZA KURIR OLOLOLO
Бруце, си спремио четкицу?
И треба да хапсе. Стоп дрози!
A možda je i zapata drukara koja radi za policiju kao šatro ga upozorio
ZAPATA PANDUR
Kaizen je Ivica Dačić.
Obavezno, moraćete mi slati cigarete i pomorandže u Zabelu. Mora da sam tom Dudvarskom obrisao neko govno od definicije pa se sveti. A sigurno je bilo govno, takav "novinar" ne može ni napisati nešto čestito.
Ej, Zapata upozorio Edija! Da nije možda i Radijacija tražio medicinsku pomoć od Vejvrajdera?
Popušiš ti meni kurac, znaš!
Nemoj da me trpaš u isti koš sa vama narkomanima...
ja nisam ni ulazi na te vaše teme
nada macura koristi legalne droge.zasto bi se cim'o po ko zna kakvim temama.
Kontam da bi ovde kaizen mogao fine parice uzeti tužbom za klevetu...
Popušiš ti meni kurac, znaš!
Nemoj da me trpaš u isti koš sa vama narkomanima...
ja nisam ni ulazi na te vaše teme
Dakle ona šema za vu ne važi više u 6 sati? Da tražim novog lerdija onda.
vejvrajderu aj baci na pvt gde neki spidić može da se završi za smešnu kintu
Тема је сама по себи била јако критична. Ја сам улазио и читао доста тога, да не повјерујеш. Нисам имао појма оно за татулу да онако дјелује. Ово је са Едијеве стране било јако глупо, као да је постављао уптство за припрему телећег гулаша.
U redu je Sejo nevin si. Sve ti verujemo.
Нисам невин!
Рајдер пријавио едија да му узме територију, шири се са запада на исток.
ma rajder odrukao isto kao što je moravi čet ekipu odrukao, nema ko drugi da snajperiše sem njega
RAJDER SE USRO HAHAHAHHA
DOĐI ČEDO MAMINO NEĆE TEBE NIKO DIRATI