Ideje za reorganizaciju četa
  • kaizen

Pristup sobama u zavisnosti od poena (tako da onaj sa 1000 poena ima pristup sobi "od 1000 do 10000" ali i onoj od "100 do 1000"). Ili možda da ktitori mogu da prave i moderišu sobe, hm, hm....

• Dzankee

За, али не компликујте превише то .

• messalina

Khm... Ako hoćeš da uvedeš vlastelu i aristoraktiju, ajde. Mada meni to nema smisla. To ograničenje na broj poena za ulazak na čet (ako već ne postoji tako nešto) je odičan.

• mylyca

Može to za ktitore, a možeš i da uvedeš par javnih soba, ko što su na krstarici bile #novi-sad, #tinejdzeri, #romantika :D, samo što bi kod nas te javne bile klasifikovane po zbiru poena.

• СМарко

To sa ktitorima je glupo jer bi se muka napravila, vjeruj mi, bilo bi jebavanja majke po forumu svaki dan bar 20 puta....

Ovo za te sobe... Pa.... I to mi je nešto bespotrebno vala... Nije što ja imam ispod 10000, mogu skupit 1000 za 2,3 dana, ali ono....
    Ne znam čemu te podjele?

• С

Ускоро нећу моћи ни да одем у клоњу без тог ктитор налога.

• СМарко

Mada za sobe da, ovo što milica reče nije loša ideja...
    Samo se nadam da neće bit veliko opterećenje i da će biti sporija vuka

• M

Ускоро нећу моћи ни да одем у клоњу без тог ктитор налога.

Upravo.

I ne, nisam za to. To li se desi, ja odoh sa sajta.

• Vizard

Не допада ми се идеја. Једноставније је боље.

• wojtek

To li se desi, ja odoh sa sajta.

http://www.dramabutton.com/

• kaizen

Pa jel nije malo gužva na četu?

• M

Dobar je čet, lepo funkcionišemo. Skroz je nepotrebno unositi neke novine.

• Vizard

Можда приватни чет не би био лош. Онако 1 на 1 стрејт.
    Опционално за буржује.

• Stormborn

Bilo bi kul ovo za sobe, al' najpre da se vrate one mini sličice na čet, nedostaju mi. :)

• Пд

Ма није гужва, само убаци опет оне ситне аватаре поред имена, много је лакше.

• Cenotaph

Javne sobe su uredu kao što je Mylyca predložila samo bez djeljenja po poenima.Neka svako može da uđe u bilo koju sobu...

• Dzankee

Пеки д џем
    Ма није гужва, само убаци опет оне ситне аватаре поред имена, много је лакше.

Против.

• madafaka sit

na četu bi bilo lepo napraviti sobe, radi organizacije, ali bez ograničćenja za bodove i ktitore...
    dobro za ktitore možda, oni plaćaju...

• СМарко

Bilo bi kul ovo za sobe, al' najpre da se vrate one mini sličice na čet, nedostaju mi. :)

Lakše se prati čat.... Jer kad počne šarenilo, teško je viđet ko što piše

• n

Ukoliko bi postojala opcija da sami otvaramo sobe, bilo ktitori ili ne, mislim da bi došlo do zloupotrebe, tj prenatrpanosti, bez nekih valjanih razloga. A pretvarati sajt u krstaricu na ovaj ili onaj način mislim da ti nije baš u interesu.
    Svi mi imamo ili skajp ili msn ili facebook ili gtalk ili neko peto čudo za komunikaciju gde možemo u kakvim god grupama želimo ćaskati.
    Lično čet ne bih dirala.
    Jedino što bi možda rasteretilo čet i bilo zgodno je opcija pvt tema sa par članova ono bar 3, 4. Ali ne znam koliko je to moguće.