Prvi autor kog ste zapamtili

1. Ja sam Burija upamtio. Prozivo me da sam sin Isidore Bjelice. Pošto je iz Mrkonjića nisam htio da vratim prozivke. Dovoljno mu je teško. Inače kul tip :)

2. Culle.haha, још док нисам имао налог

3. Mrljo, sa defincijom Krajišnik na moru. Pošto sam iz tih krajeva, oplakao sam svaku rečenicu smijući se i pronalazeći se u njoj dobrih 80%.

4. ау, синак, кад је то било, још 2009.-е.
    памтим мурбија, кувајлију и... још неко је био, костја, да! е да л' су први с којима сам ступио у контакт, јебемлига.

5. Msm da sam prvo facufacu uocio pa ondak caru, vjerovatno zbog glavtara...

http://vukajlija.com/krajisnik-na-moru/453185
    Evo sad i ja pročitah. Epska je :)

a to je definicija na koju sam se najvise izvristo, prejako msm da sam je procitao namjanje 15ak puta i svaki put se pokido... prejaka i zbog nje sam upratio mrlju...legenda....

6. Ovo za Paninara je pobedilo lolo
    Što se mene tiče, mislim da su to Bruce i Zyclon

7. cekaema... koju god da sam defku video, odn njen prvi komentari - On lolo

8. @ Jebač, David
    Uuuuu, pa jel to neko ljubomoran na Panija??

9. ja sam prvo mislila da se paninaro zove planinaro

Ja ga i sad tako zovem iz milošte.

10. хахаахаха, љубоморан...

11. Fočo i njegovi milisavski posteri o milisavu, tad je to bilo popularno,znate.

12. MentallyDisturbed i mylyca, tek se registrov'o i k'o nub najgori okačio na avatar neku sliku gdje sam bez majice, nešto poziram, i isprozivala me mylyca na četu a Mental me branio i na PVT mi rek'o da iskuliram, da oni svima tako u početku rade, samo da promijenim avatar, da ne budem nubara klasična. :D

13. и ниси послушао савет видим, хехех

14. Jok, ovaj je zlato kakav je onaj bio.

15. Нинка је од првог аватара прилично напредовао - сад носи мајицу.

16. hajlajtera, taedium vitaea, bilija šarpa, agilnog, brusa

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.