Разноразно питање

1. xaxaxaxa eto ga moj komentar gore

2. KO BI DOLI SAD JE GORI

3. Daj citiraj taj post

4. Provalio sam kako da napišem post iznad paninarovog.

5. @YouCantHandleTheTruћ
    e, ajde idi neđe drugo da budeš glup lololo

6. ОВДЕ СЕ НЕ ЗНА КО СА КИМ РАЗГОВАРА КО КОМЕ ОДГОВАРА ОВДЕ СЕ НЕ ЗНА КО ЈЕ КО НЕ ЗНА СЕ!

7. Па како где му је? Преместио му је пост испод кад овај други одговорио. Па је испало да је први други, а други први. Као што видиш свуда по форуму.

8. Ovi postovi kao osmosmerka

9. ZAŠTO VEJV RAJDER NIJE ODBANOVAN, TO JE PITANJE? ZAŠTO JE MOJA ZADNJA DEFINICIJA OBRISANA?

10. хахаха, сад ми је јасно одакле ти надимак планинаро, неко нешто смислено напише и ето тебе да му се попењеш.

11. ZAŠTO JE MOJA ZADNJA DEFINICIJA OBRISANA?

Pa to je bar jasno. Nisi nam podelio one specijalne naočare za nevidljivost.

12. pa recimo ovako - goveda od profana prodaju svoje CDove za ne tako sitne pare...
    e sad kao, postoji neki fazon da se jedan CD može instalirati na samo jednom kompu...
    Navodno kad ubaciš sc u komp, on ti izbaci neku šifru, tu šifru ti pošalješ profanu preko emaila, a on tebi pošalje drugu, i ti nju iskoristiš za instalaciju...
    Interesuje me da li bih ja mogao da uzmem cd od drugarice i da ga instaliram na svom kompu?

13. Navodno kad ubaciš sc u komp, on ti izbaci neku šifru, tu šifru ti pošalješ profanu preko emaila, a on tebi pošalje drugu, i ti nju iskoristiš za instalaciju...

Ако је тако, онда не може.

14. KOME SMETAJU MANJINSKI NARODI NA SAJTU?

15. jebem ti te profesore
    kad vidim na biološkom da baja prodaje powerpoint prezentaciju koju koristi na vežbama za soma dinara na CD-u

16. ЈАВЉА МИ СЕ ДА ЋЕ ДУШАН ДА СЕ ЈАВИ ДА ВАМ ЈЕБЕ СВЕ ЖИВО И МРТВО!

ЕСАМ РЕКО!