Разноразно питање

1. Uopšte nije fora, to je za istinski.

2. i je l kupio neko na kraju ovaj galaksi sat sto se reklamira ovde vec neko duze vreme?

3. Sta, kuvao spermu? I sta je radio posle sa tim?

nije kuvao spermu,nego jednom na cetu bila neka spika koja nema ni priblizno nikakve veze s tim i ja upao i napisao ,,dzela kuva spermu,, i od tad je to...
    ja i on se uvek prozivamo(iz zajebancije onako) i ovim sam ga unistio dovoljno da niko odavde ne ode na rucak kod njega :D

4. ako odem nekad kod njega(nesto sto smo se dogovarali) jescu u pekarama i rostiljarama lolo

5. ima li neko iskustva sa misevima, pacovima? Probao sam sve, lepkove, misolovke i na kraju otrov, tacnije one roze granule http://www.alo.rs/resources/img/05-12-2013/home_category/883631-otrov.jpg
    Ostavio punu kesu pre tri dana, danas vidim pojeli trecinu sadrzaja ali i dalje ih cujem kako grebu. zna li neko koliko je vremena potrebno da deluje ovaj otrov? nisu valjda imuni postali

6. Брате то су ти оне пахуљице што се једу, како си мислио тиме да их отрујеш?

7. 4, 5 dana. Počeće da izlaze iz rupa u potrazi za vodom. Moći ćeš da ih kupiš rukama, ošamućeni su tada. Otrov im kasnije razori creva totalno i crkavaju.

8. Brate, de ce pahuljice bez mleka pojesti. Fala Kockice, nadam se da ce sto sporije umirati :)

9. možeš i da im sipaš minut pire na male gomilice - najedu se do ušiju, popiju vodu i onda popucaju kad se pire naduva od vode...

10. haha dobra fora, ako ne upali otrov i to ce probam. Cuo sam za slicnu foru, pomesas gips sa brasnom i ostavis im vode pored:)

11. može brašno, ali je minut pire bolji, oni koji ne popucaju samo se valjaju kao loptice, a miris pirea ih izluđuje :)

12. Ja sam sve živo pokušao, sve. i profesionalce dovodio. I ništa. Uzeo mačku na kraju, na dva, tri razmazala po stanu i ostali nestadoše, tačnije otišli kod komšije. 12 godina posle još uvek imam mačku, miševi jok

13. Može neko da mi nađe crtani film, u kojem Elmer Davež ide u lov sa onim pospanim psom. Znate ono kad ker ide i nosi jastk sa sobom?

14. jebote smarko ti si luđ

15. да ли је и средња школа као и основна, образовно васпитна установа, или само образовна?

16. I vaspitna:

Obrazovanje i vaspitanje

Član 2

Sistem obrazovanja i vaspitanja obuhvata predškolsko vaspitanje i obrazovanje,osnovno i srednje obrazovanje i vaspitanje i predstavlja sastavni deo ukupnog učenja tokom celog života svih građana u Republici Srbiji.

(Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_osnovama_sistema_obrazovanja_i_vaspitanja.html)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.