Разноразно питање

1. Jutros, dok sam išao na posao, prođe pored mene kombi sa velikom naljepnicom na kojoj je reklama za Kasperski antivirus, pa me zanima sledeće: ako je nosivost kombija 1480kg koliko komada antivirusa može da stane unutra?

2. Šta se dešava sa jebenim prevozom petkom oko podne?!

3. Šta to čoveka natera da ovako prsne?
    Na internetu...eeeej!
    http://vukajlija.com/recnik/autori/56975/komentari

4. То је прави интернет, то се тражи, хардкор.

5. mislim da ga je pogodilo nešto iz te definicije... xD

6. Jel ima mačka pupak i ako ima ĐE JE?!

7. E fala :) Mi sad blejimo u mače i kontamo, đe joj je pupak jebo ga ćaćin ćaća ludi.

8. jel' se nesto uzjebalo ili je neko nesto cacko, odjednom mi porastao broj pratilaca u jednom danu, a niti me je ko citao niti sam izbacivao sad neke definicije pa da coek kae da sam zanimljiv za pracenje...

9. Kajtezzz
    jel' se nesto uzjebalo ili je neko nesto cacko, odjednom mi porastao broj pratilaca u jednom danu, a niti me je ko citao niti sam izbacivao sad neke definicije pa da coek kae da sam zanimljiv za pracenje...

Kolko vidim vratio se onaj bag sa pratiocima. Imao si 17, i sad sam 3 puta te zapratio i otpratio i sad imaš 20.

10. Kolko vidim vratio se onaj bag sa pratiocima. Imao si 17, i sad sam 3 puta te zapratio i otpratio i sad imaš 20.

E vidis da se nesto uzjebalo, znam da nisam tolika faca, a ni paranoik da me ljudi prate iz cista mira:D

11. hahahah kakva retardacija, evo sad sam ti ja nabio 10ak pratilaca Rade, odo jos hahahah

12. Samo nabijaj. SAMO LAJKOVI! SAMO BAHATO SAMO BEZOBRAZNO!

13. Samo nabijaj. SAMO LAJKOVI! SAMO BAHATO SAMO BEZOBRAZNO!

Ako mi bude veceras dosadno, ima da zajebes Straju :D

Edit: ali jbg, regulise se ubrzo :D

14. Ај опет Симету Србину да набијемо.

15. 'Оће ли бити неког такмичења у скорије време? Могли смо нешто разбацити док не почну ови празници, онда нећемо имати времена цео јануар.

16. Таман опет да варам, мало ми фали до круне и дуго очекиване промене ника.

17. izvini, al ne mogu da ne prokomentarišem
    već mjesecima samo pljuješ "komentatorsku sektu" i načine na koji dolaze do odabranih, reklamiraju se, nabijaju skor i pičke materine, a posljednjih nekoliko sedmica/mjeseci konstantno moljakaš po forumu i fejsu i ne znam ni ja đe za te proklete odabrane, k'o da ćeš ljeba dobit od njih. eto, ubij se.

18. Mala Vidra
    izvini, al ne mogu da ne prokomentarišem
    već mjesecima samo pljuješ "komentatorsku sektu" i načine na koji dolaze do odabranih, reklamiraju se, nabijaju skor i pičke materine, a posljednjih nekoliko sedmica/mjeseci konstantno moljakaš po forumu i fejsu i ne znam ni ja đe za te proklete odabrane, k'o da ćeš ljeba dobit od njih. eto, ubij se.

haahahahah, to Vidro leđendo!
    Sad bih te častio stablom brokolija... :)

19. e, samo ja smijem da ga kritikujem, tako da, tišina tu!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.