Разноразно питање

1. Да ли ти стварно мислиш да сам озбиљан кад тако тражим? И откуд то да само ти смеш да ме критикујеш и звоцаш, који си ти фактор?
    Скините ми три одабране, оћу да имам само за гробље.

2. pa na mene se neš naljutit jer znaš da sam dobrica koja ništa loše nikad ne misli, helou!

3. Почињеш да ми идеш на курац, али стварно.

4. Почињеш да ми идеш на курац, али стварно.

Što i nije tako loše...

5. lol, opušteno, kad se vratiš u normalno raspoloženje, neće te nervirati sve kao trenutno

6. imam neke plave linkove u svakom tekstu na forumu, i neke sajtove mi lloše otvara, prijavljuje neke greške...jel se još nekom dešava?

7. http://vukajlija.com/forum/teme/44302-zasto-su-mi-linkovi-plavi-koji-kurac

Нинки се дешавало нешто слично пре сто година.

8. bio je neki adon u pitanju, ako se dobro sećam, ali nemam pojma koji...

9. I meni isto. Ima li leka tome?

10. Pa, vidite koje adonove imate u postavkama browsera. Takođe, proverite među instaliranim programima u Control Panelu da nema neki mambo-džambo plagin i to pobrišite.

11. Mala Vidra
    lol, opušteno, kad se vratiš u normalno raspoloženje, neće te nervirati sve kao trenutno

ја бих ово протумачио као: "пичка си, и кад ти прође меца можеш да се јавиш".
    суптилна видра, подлац!

12. Pa ima leka, meni se više ne pojavljuje, ali moraš da klikneš na te podvučene reči i imaš opciju kada uđeš u reklamu da je onemogućiš za ubuduće.

13. radmilo, ne budi govedo :)

14. Ја сам у нормалном расположењу, ти си та која сере и провоцира, ја да ћутим нећу.

15. тако звучи. нисам 'тео, јбг.
    и педерски ти је смајли.

16. prekini, marko.
    elem, namjerno sam turila pederski HEHE

17. Неш ми наређивати.

18. namestio...ness, idi na setings u brovzeru, pa na ovo extensions i tu poisključuj i pobriši to što imaš