Разноразно питање

1. Извинио сам се јебига :((((((

Стварно ми пун курац.

2. Što je Ajax banovan, tj. ko ga je nepravedno optužio u pvt? Slike je pravio bojan extreem i svinjobad i nigde ih nisu kačili. Ja nisam ni jednu tu fotku sa deterdžentom napravio.
    Slike nigde nisam kačio, sigurno me bohor prijavio i pokazao modovima bojanove slike i reko da sam ja to pravio. Bohor jebem te u dupe i da nisi ti

3. Vidi stvarno - banovali Ajaxa.
    Jedini komentar JEBENA NEPRAVDA!!
    Iako mi on i njegovi pokušaji trolovanja, privlačenja pažnje, ili kako već definisati to nisu nimalo zanimljivi, samo ću reći ponovo JEBENA NEPRAVDA!

4. сад тек видим ко су ми прави пријатељи, а Вејв рајдеру ти си један од њих.
    Свака ти част, баш си људина

5. ko bi mi od vas iz Srbije mogo provjerit ovaj wah?

http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-WH10-v2-wah-pedala-6152866-oglas.htm?filter_id=89794

zaainteresovan sam mnogo, u BiH ga nema nikako, a preko ebaya mi se ne da zajebavat nikako... ajte molim vas

6. zahtevam da se odbanuje ajax, nemam sad koga da nazivam pičkom ružnom smrdljivom

7. Шта је ово Базо, имала је ово моја баба за шиваћу машину игро сам се ко клинац са тим ко да возим ауто

8. ko bi mi od vas iz Srbije mogo provjerit ovaj wah?

Шта треба да ти се провери?

9. ma treba mi neko da provjeri cijenu, i ako bi doslo do kupovine, da preuzme pedalu, pare se mogu poslat, kontam, ovdje se lako mozemo dogovorit za slanje i tako te gluposti

10. Па зовни па питај и таман их питај је л' могу да ти пошаљу. Тај микс мјузик је регуларна фирма, све легално и ок. Само не знам оће ли да шаљу.

11. poslao sam mail da provjerim da li salju i BiH, valjda ce odgovorit, hvala enemy

12. Немам баш довољно прашка за једно прање веша, а већ сам све убацио у машину. Нисам упалио, занима ме је л' добро да ставим да пере ако нема прашка баш колико би требало да буде и да ли треба на нормалној температури и шта-како? Зна неко?

13. samo će ti slabiji biti efekat pranja

14. То сам и ја мислио.

15. Zna neko hemiju?
    Stvarno mi treba sad mnogo..
    Za molarne zapremine i rastvore..

16. dzela rastvara spermu lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.