Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ideš na definicije pa u podtab arhiva stim što samo donja(moraš da znaš tačan naziv definicije) radi
Ranije su imala dva srč bara, onaj gore i onaj nešto niže... ja sad ne uspevam da nađem nijedan. Gde se koji kurac pretražuju definicije?
пробај онај мало ниже
Иди на картицу архива, Небитна.
Да ли бисте је?
http://www.mozzartsport.com/iz-drugog-ugla/romariova-nova-devojka-nekada-je-bila-decak-foto/67341
га
Gde kupiti kaput u Bg-u?
Jab jeftino, a kvalitetno, naravno. Kad kaem jeftino, znaci ispod 10k, pozeljno ispod 8k. Sve sto gledam je govno, al skupo govno. Ajte, leba vam.
Jab jeftino, a kvalitetno, naravno.
Možda je najbolja varijanta kupiti materijal i sašiti kod krojača.
Imas u depou kod Vuka.
gde taj depo cake?
EDIT: Sasam naso. Pa ja cuo sve najgore otom. Jel sigurno tamo ima sta da valja.
Да л' неко зна име књиге коју Професор чита Милану у лепим селима ?
On navodno čita dnevnik koji je pronašao u nekom zapaljenom selu. Ne znam da li je to neka konkretna knjiga.
EDIT: Možda i jeste
http://vukajlija.com/forum/teme/365-strana-literatura#post_7750
Kako se prave oni stencil(je li stencil?) pecati sto se udaraju po zidova?
Pa nisu to pečati, već šabloni preko kojih sprejem pišeš. Imaš na netu da nađeš razne, a svoj napraviš valjda.
jel natinat enciklopedija?
aaa... okej, dosadno. sve sam zamisljao do sad da ima neki veliki pecat koji premazem necim kao katran, i onda idem gradom i udaram. Ali dobro, moze i ovo. Fala Nat :)
Šablon se pravi od plastificiranog papira, a ako hoćeš nešto u dve boje, napraviš dva šablona.
Pa nije dosadno, što? Navučeš rukavice i pičiš :)
pa dobro, nije, kul je. ocu da se igram toga. nego, hapse li za to?
Не хапсе.
Ако си довољно брз.
Čula sam da hapse. Jebi ga, isto se tretira kao grafiti. Moraš da radiš pod okriljem mrklog mraka :)
u jbt, kolko šablona treba pederima za dugu na zidu