Разноразно питање

1. Musli ? Aaaa, treba takva vrsta drveta...
    Kad već nije Musli, da nije Dub ?

2. nar bi mog'o bit', čaj od nara je nešto najogavnije ikad
    tea pobijedila :D

3. Skuvaj ti dedi ginko bilobu, samo će mu se kasti.

4. Pravi se čaj od listova crnog duda, dobar za reumu. To je sigurno.

Kaem ja.

5. Ima li neko da se razume u laptopove i tako ti i da mu je dosadno. Dao bih mu ponudu, pa da mi probere :)

6. Dajte ljudi dje da kupim kaput, jeftin, slim, do 10000, kvalitetan, lep bar upola kao ja. Ajte, leba vam.

7. Pa jel ti rekao Čak da ima u Depou?

8. Pa da, ali mi svi ostali rekli da je tamo smetljiste.
    Eo, idem sutra u taj Depo, jebo vas Depo. Ako je smetljiste, srusicu sajt, leba mi.

9. Nećeš tamo naći kvalitet, to se ne nadaj, ali šta bi za 10.000?

10. Pa, brate mili, Natnat, ja sam nasao prosli kaput za 8k, stvarno je kvalitetan, redovna prodaja, nikakvi popusti.
    Peta godina kako ga nosim, nosio bih i dalje, ali sam ga sjebao skoro.
    otkad je 100 evrija za kaput postalo malo, majkumu?

11. Prošetaj po buvljaku, Kaleniću, Bajlončini...
    Ja juče uzeo na Kaleniću vrh starke duboke nošene max par puta ko nove za 800. Ima svašta sami ko oće da traži...

12. Nemoj to, redovna prodaja, leba ti.

13. Nije malo, ali kupovati kaput u sred zime je ludost. To uzimaš kad krenu popusti, pa da imaš za sledeću sezonu. Kad ovi ovde slepci hoće da zarade 200 posto.

14. Ne znam kakav kaput bi, ali sam prošle godine u Tifaniju pazarijo kratak kaputitj za 5 iljada, na rasprodaji, znate kakav je, šmekerica. A bilo je i podužih. A sad im je valjda isto neki popust.

15. Pa kad krecu ti popusti?

16. Купићеш капут следеће сезоне, кад и Звезда узме титулу кекеке.

17. Verovatno već krajem januara, ako ne i pre..

18. Kupi ti lepo bermude i majice sutra, a na leto traži kaput.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.