Разноразно питање

1. Malo pre sam ga usisao(posto mi stoji otvoren), a pre jedno 2 meseca sam ga izduvao kompresorom.
    Rusio pre mozda godinu-godinuipo
    Windows 7
    Imam, aktivan je.
    4GB.
    Standardne stvari. Hrom, Antivirus, i neke skracenice sto ne znam sta znace, ali pise u opisu WINDOWS.

2. hahaha ja kad upalim komp bukvalno ko da je zemljotres, i pocne da krci ko mikser, i onda ga samo odvalim samarcinom odgore ili sa strane i ucuti se odma...tako svaki jebeni put

3. jel kupovao neko sportsku opremu i slicne stvari sa engleskih sajtova? kakva je procedura, u kojoj valuti platis kad ti donesu, dinari, evri? i koliko je postarina?

4. hahaha ja kad upalim komp bukvalno ko da je zemljotres, i pocne da krci ko mikser, i onda ga samo odvalim samarcinom odgore ili sa strane i ucuti se odma...tako svaki jebeni put

Tako sam i ja pre sa nekim starim kojeg sam imao. Sada trazim vise inzenjerski pristup :)

5. E sad ide vrlo bitno pitanje od čega će zavisiti moj sledeći odgovor.

Jel Intel Pentium ili AMD?

6. Ja mislim da je ovaj problem vise hardverske prirode, al ajde :)
    Intel Pentium

7. Meni je napajanje tako tandrkalo. Dok ne kupih novo problem riješavah ubivanjem i rukama i nogama.

8. Kako si skontala da je napajanje, a da nije nesto drugo?

9. Pa čulo se uglavnom iz njega, iako je sve zvečalo. Nešto sam i bila iskopčala pa tako skontala. Ne sjećam se više. Gurni glavu unutra i osluškuj :)
    Kad je bilo napajanje onda je zveketalo i tandrkalo. Kad je ošo hard disk onda je "grebalo" ko neki zombi.

10. PuppetMaster
    Ja mislim da je ovaj problem vise hardverske prirode, al ajde :)
    Intel Pentium

I jeste.
    Pitam te zato što Intelovi procesori imaju odmah dostupnu rupu za podmazivanje ispod nalepnice na ventilatoru procesora.
    Al još veća fora je što sam ja pogrešno pročitao i umesto da ti pomažem za hardver ja ti pomažem za softver al nema veze sad to.

uzmi čačkalicu i zaustavljaj jedan po jedan ventilator u kućištu i kad prestane da tandrlja ugasi komp, skini ga i podmaži ga sa WD-40 malo pa ga vrati nazad.

11. E to mi reci. Hvala Rade :)

12. Kad skontaš šta je - javi, sad i mene interesira.

13. Interesuje me koju bi ste mi literaturu preporucili vezanu za celokupnu istoriju Rima?

14. ne odgovarajte mu,to je klopka

15. Haha, koje sranje od postera http://vukajlija.com/zabava/posteri/84511. I aj to, no je još u odabrane, a dobre, kvalitetne i originalne stvari se brišu, a i neka će, ljudi ne dolaze na Vukajliju da mozgaju da bi provalili foru koju poput definicije od prije neki dan:

NSFW

Zaposlenim licima zabranjen ulaz.

I to malo ljudi što dolazi na sajt (ne mislim na četere, forumaše i starije članove) nego na ljude koji dolaze da čitaju definicije i gledaju postere i reakcije će da odu, i neka će, jer su ovakvim upravljanjem sajtom poduvali golem kurac, drugi su sajtovi preuzeli pravljenje sadržaja koje narod voli, a Vukajlija je trebala da se drži kvaliteta kojeg je imala napretek. Po društvenim mrežama se više šeruju tekstovi s Tarzanije no stvari s Vukajlije, a to su sve njeni (bivši) autori. Ka što mladi polako prelaze sa Facebooka na Snapchat, tako nekako će i ovaj sajt da skonča. Sprdnja, no ajd sad, što ćeš, bilo je fino dok je trajalo.

16. Koliko strana neke knjige smem da kopiram u matici

17. mozes i do 50 ponekad

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.