Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Malo pre sam ga usisao(posto mi stoji otvoren), a pre jedno 2 meseca sam ga izduvao kompresorom.
Rusio pre mozda godinu-godinuipo
Windows 7
Imam, aktivan je.
4GB.
Standardne stvari. Hrom, Antivirus, i neke skracenice sto ne znam sta znace, ali pise u opisu WINDOWS.
hahaha ja kad upalim komp bukvalno ko da je zemljotres, i pocne da krci ko mikser, i onda ga samo odvalim samarcinom odgore ili sa strane i ucuti se odma...tako svaki jebeni put
jel kupovao neko sportsku opremu i slicne stvari sa engleskih sajtova? kakva je procedura, u kojoj valuti platis kad ti donesu, dinari, evri? i koliko je postarina?
Tako sam i ja pre sa nekim starim kojeg sam imao. Sada trazim vise inzenjerski pristup :)
E sad ide vrlo bitno pitanje od čega će zavisiti moj sledeći odgovor.
Jel Intel Pentium ili AMD?
Ja mislim da je ovaj problem vise hardverske prirode, al ajde :)
Intel Pentium
Meni je napajanje tako tandrkalo. Dok ne kupih novo problem riješavah ubivanjem i rukama i nogama.
Kako si skontala da je napajanje, a da nije nesto drugo?
Pa čulo se uglavnom iz njega, iako je sve zvečalo. Nešto sam i bila iskopčala pa tako skontala. Ne sjećam se više. Gurni glavu unutra i osluškuj :)
Kad je bilo napajanje onda je zveketalo i tandrkalo. Kad je ošo hard disk onda je "grebalo" ko neki zombi.
Ok, hvala :)
Ja mislim da je ovaj problem vise hardverske prirode, al ajde :)
Intel Pentium
I jeste.
Pitam te zato što Intelovi procesori imaju odmah dostupnu rupu za podmazivanje ispod nalepnice na ventilatoru procesora.
Al još veća fora je što sam ja pogrešno pročitao i umesto da ti pomažem za hardver ja ti pomažem za softver al nema veze sad to.
uzmi čačkalicu i zaustavljaj jedan po jedan ventilator u kućištu i kad prestane da tandrlja ugasi komp, skini ga i podmaži ga sa WD-40 malo pa ga vrati nazad.
E to mi reci. Hvala Rade :)
Kad skontaš šta je - javi, sad i mene interesira.
Interesuje me koju bi ste mi literaturu preporucili vezanu za celokupnu istoriju Rima?
ne odgovarajte mu,to je klopka
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1535450_490584624388530_1726384212_n.jpg
Haha, koje sranje od postera http://vukajlija.com/zabava/posteri/84511. I aj to, no je još u odabrane, a dobre, kvalitetne i originalne stvari se brišu, a i neka će, ljudi ne dolaze na Vukajliju da mozgaju da bi provalili foru koju poput definicije od prije neki dan:
Zaposlenim licima zabranjen ulaz.
I to malo ljudi što dolazi na sajt (ne mislim na četere, forumaše i starije članove) nego na ljude koji dolaze da čitaju definicije i gledaju postere i reakcije će da odu, i neka će, jer su ovakvim upravljanjem sajtom poduvali golem kurac, drugi su sajtovi preuzeli pravljenje sadržaja koje narod voli, a Vukajlija je trebala da se drži kvaliteta kojeg je imala napretek. Po društvenim mrežama se više šeruju tekstovi s Tarzanije no stvari s Vukajlije, a to su sve njeni (bivši) autori. Ka što mladi polako prelaze sa Facebooka na Snapchat, tako nekako će i ovaj sajt da skonča. Sprdnja, no ajd sad, što ćeš, bilo je fino dok je trajalo.
Koliko strana neke knjige smem da kopiram u matici
30-40
mozes i do 50 ponekad