Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Koja je navigacija najbolja za android telefon?
nijedna. Sve je to golo govno.
Ja imam igo i dobra je al ne znam dal ima za android igo ili neka bolja.
Ima, budeš džukela pa na dobre filmove lupaš palac dole da zbuniš pošten svet.
Имал какве користи од налога на ИМДБ-у?
Има, да даш кеца Хобиту.
Vidi što izmestio postove.
da das 10 zikinoj zenidbi.i 9 hajde da se volim 2.
modovi kada ćete preduzeti nešto protiv manipulacija i međusobnog lajkovanja za popularne? za šta vas kaizen plaća.
Tiše malo ej.
Ima iGo za android.
Jel ima neko torent neke kafanske muzike? Da ne skidam pojedinacno
Zna li neko neku drinking game tipa pustiš Koštunicu i pije se svaki put kad spomene Kosovo. Imao je negde spisak tih "piješ svaki put kad _______ kaže ______", ali ne mogu da nađem sad. :/
KAd počnete da čitate, pišete i ocenjujete.
Nizašta.
P.S. Mislio sam da vam organizujem takmičenje za NG, ali sam odustao.
je l ima neka defka koja opisuje dilemu iz osamdesetih: spektrum ili komodor?
pojebala se pretraga nešto.
Tja, ima ovo: http://vukajlija.com/bolje-spektrum-u-ruci-nego-komodor-na-grani
Doduše, nije baš dilema
hvala, ok je ta, samo sam mislio da mora da ima neka kilometarska. izgleda da nema, bar ne kad se gugla spektrum ili komodor.
skrotum i kolodvor xaxaxax
Znam na sta mislis. Ima jogurtova za nitentdo i soni. Vrhunska je. Sad cu ti potraziti
Edit: sjebo sam se, ne radi se o tome al svakako je pricitaj.
http://vukajlija.com/je-l-si-igrao-nintendo-kad-si-bio-klinac/396292
Kompijuter mi krci kao krupara, sta bi mogao biti uzrok? Pada mi na pamet jedino lezajevi u kuleru.
Bukvalno sve. Od tog ležaja u kuleru do kursora miša na ekranu.
Budi precizniji malo. Daj mi odgovore na sledeća pitanja.
Kad si zadnji put čistio komp od prašine?
Kad si zadnji put rušio sitem?
Koji ti je sistem?
Imaš li antivirus i da li je aktivan?
Koliko imaš memorije? (RAM)
Šta ti je sve pokrenuto u procesima?