Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jel bio neko u striptiz klubu? Naplaćuju li sedenje i igranje u krilu, i čega još treba se čuvati što hoće da naplate?
Kao što kod inflacije novac gubi vrednost, tako i kod deflacije "autput", tj. roba gubi vrednost. Zamisli samo ako dođe do neke nagle deflacije, ti si potrošio mnogo više para na sirovine, radnu snagu, mehanizaciju i sl. nego što ćeš zaraditi prodajom te robe, kapiraš? Mrzi me da detaljišem.
Naplaćuju piće tipa 1 000, a ako ga cediš, cedićeš nešto i kod kuće, ako me razumeš. Tj. takva je praksa u nekim barovima što mi pričo jedan što je gledo. Što više piješ, više se otvaraju "vrata". Tips je plus naravno.
gledaj ti da ti ne sedne za astal i ne poruci si pice na tvoj racun.
tako nekako
Kapiram da je Brus rekao da neće više da se druži sa nama, ali šta bi sa Džonijem?
Jel bio neko u striptiz klubu? Naplaćuju li sedenje i igranje u krilu, i čega još treba se čuvati što hoće da naplate?
Mogu da ti kažem za onaj na Trgu, kad dođeš i sedneš u SAPARE, dođe konobar i uzme narudžbine(rang cena 650+ dinara za malog jelena), pošalje ti dve-tri plesačice za astal na pet minuta, tu krenu da pričaju s tobom nešto, kurac palac, da se zgotivite, onda opet dođe kelner i pita: Želite li možda damama da naručite po piće, vataju te na foru, da se ne obrukaš, e tu ako platiš njima trima po piće(što može biti kristal šampanjac u maloj boci za svaku ili tako neka manguparija), računaj još barem četres evra za račun. xD
Sve u svemu, meni je to raspad, drugarova riba htela da idemo, pa otišli da vidimo kako je, jedna od plesačica je bila baš dobra, i izgledom i guzeljanjem na šipci i to je to, ne znam za te privatne plesove.
Zete, šta je Bruce rekao? Pojma nemam.
Napisao da neće više da dolazi na sajt i da piše. Na onoj temi "Dogorelo", čini mi se, mrzi me da iskopavam.
Занимљиву атмосферу имају стриптиз клубови али су у принципу хајвеј робери. Било би добро да има код нас оних на амерички фазон.
Može neko da mi preporuči knjigu, koju planiram da poklonim ta rodjendan ,,drugarici" , da sumiram šta voli, romani u prvom licu u kojoj se glavni lik (devojka) nalazi u nekom iskušenju zbog ljubavi i tako to, za sada je Dablin strit je otpisan.
50 нијанси сива, то ти је сад хит а има и филм.
ради се о тим темама што си написао и још свему и свачему а умешана је и полиција
Daj joj neki kurac od onih knjiga sto sad glupace citaju....
Citala je 50 nijansi, uzeo sam joj ovo http://www.laguna.rs/n2270_knjiga_zanesena_laguna.html
Kupiš joj lepo čokoladu od 300g i onda ona postaje glavna junakinja drame u kojoj pada u iskušenje da je pojede celu (čokoladu), iako je pročitala na omotu od iste šta se sve u pomenutoj sadrži.
MULTIPRAKTIK.
Razimisljao sam o tome Djoto, ali jbg
Ne znam u koje ste to gej pederske striptiz klubove išli ali za te pare o kojima pričate možete da jebete.
Nači kod Aladina na Dorćolu uđeš ko u pab, klasika, šipka, toples konobarice, lep densing 10 evra, pivo 250 din, ufur za poker 5 soma, čip pola soma. Četvrtkom je Ruška na šipki najjača pička od Kišinjeva do Madeire.
поклањање чоколаде вришти на то да си немаштовити дебил који је уложио 0 секунди у размишљање о поклону, потупно неозбиљно и дечачки
други поклон који је овако мало радикалнији потез јесте да купиш баш велику траку црвене боје за поклоне и да ти неко помогне да се обмоташ лепо њиме као у поклон и онда да јој позвониш на врата и кажеш нешто у стилу: хтео сам да ти поклоним нешто баш вредно али ништа вредније од себе немам. и онда се јебете целу ноћ ко ја једном пре 2.5 године кад сам применио ову тактику, ал добро нећу сад о томе, битан је овај први део са траком
Sad pitanje, molim bez spema, kakvu posvetu da napisem?
Како си кренуо, све се чини да ће та "другарица" да ти постане другарица
I meni se cini