Разноразно питање

1. Треба ми каква честитка за рођење дјевојчице. По могућности благо комична, без мејнстрим фазона: све најбоље, рода, мали анђео, позз од стрике из њемачке

nije bas deseterac ali da probamo:

Bez obzira da li
    se rodi devojcica ili neko drugi
    napicu se veceras
    Gorece Srbija gorece Beograd
    :D

2. Zashto je sait zamro od ranog jutra?

3. E na kompu uopšte ne vidim svoj avatar kad uđem na profil, niti bilo gde po forumu,uz svoje postove a na fonu mi se vidi najnormalnije.

Šta sad to treba da znači?

4. Na kompu imaš 256 boja, a na avataru 65536 i onda ne može da se prikaže. Izaberi VESA mod na kartici i radiće.
    Ili prebaci avatar u monohromatski, mada mislim da onda dosta gubi na značenju i estetski.
    Molio bih moderatore da prebace (move) ovu temu u podforum "IT raznorazno pitanje".

5. Nema veze, sad sve radi super :)

6. Dobio sam novu kampanju na BEE, pa kome nije tesko, neka klikne na link:

http://eshp.info/n1n3X11-n8n0z

Ako vam sadrzaj odgovara vi procitajte, a ako znate nekog kome bi odgovarao vi mu prosledite link.
    Hvala

7. Eeeeh da si ovako ljubazan i na sportskim temama.... :)

8. Ja to zbog ovih ciji je link, prate ko veliki brat pa prete ako im se ne svidi kontekst :D

9. брате узео сам још 60 долара преко овога не знам да л сам ти реко

10. Јебите се обојица, ја 3 месеца нисам мрднуо са 29.4 долара.

11. узо је и јоксо тандрчак 70 долара и један мој ортак шездесетак

али прве су им исплате па им одбију доста за одржавање и провизију

12. ja 4 meseca stojim na 7$

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.