Разноразно питање

1. Da imam dućan u blizini ne bih lupao glavu, vako moram spremiti sve na vrijeme.

Jebiga, jedni mi kažu 7, drugi vele 10, treći 12....

Ja mislim da je 9 optimum al jebem ga...

Nije mi problem u žešći i vinu, pivo je kritična kategorija. Ako bude toplo može otići i 15 gajbi, ako bude ladno neće otići ni 5, svi će rokati žestinu.... Spremio sam 7 flaša viskija, flašu vinjaka, flašu šerija, 2 flaše brendija, 10 litara vrhunske viljamovke (iz burići, žuta ko zlato)+ 5 litara miješane (dunja, šljiva, jabuka).

Uzeću 18 flaša kole, 6 tetrapaka onih socijalnih sočina od 2litre (ko im jebe mater, čuj piju za džabe još će da izvoljevaju).

Kupiću još crnog (imam i ja 7 flaša iz svoje kolekcije, još 6 flaša duzmem onog krš), 12 flaša krš belog (i za posebne goste imam iz svoje kolekcije par posebnih berbi).

2. e skočko, ja pravio prošle godine, u februaru, za oko 120 ljudi... otprilike otišlo oko 12 gajbi pive... i žestine je otišlo, al ne znam tačno... doduše bilo je muškog svijeta većina :)

3. Skočko, a šta misliš da nađeš neku prodavnicu u kojoj bi prihvatili da uzmeš veću količinu pića, da te pišu, a ono što se ne popije i ne načne da im vratiš? Potrošeno naravno platiš... Ja tako rešavam ove situacije...

4. Skocko, gde je taj belaj, da svratim.. Ne brini, ne cirkam ja pivo, tako da ne moras da preracunavas opet koliko ti treba..

5. @Buri
    Biće ovdje i cura bar 25-30....

@wave
    sutra ću se raspitam i o toj opciji, i to sam imao na pameti

@Gazimudi
    U Doboju, đe drugo xD

6. Skočimiš: ako ribe ne piju pivo a ima ih približno isto kao i muškaraca onda ti po osobi treba 3-4 flaše piva. da li 3 ili 4 zavisi od toga kako likovi piju.

7. A kad? Da znam, da budem u prolazu pa da svratim :D

8. Imam potvrđenih 25 cura i možda još 5 koje se još dvoume, i nijedna ne pije pivu. znači, 45 muških.

Odlučio sam duzmem 10 gajbi pa kom opanci tomidžeri. Ako usfali otiću na benzinsku i kupiti limenke, ko ih jebe. Il ću išćerat marvu ako se napijem.

Mudi, sad je to u petak, pa svrati jebemga... :D

9. znači 45+25=70 (vid što znam matematike!) puta 3 je 210 flaša. Meni uvek odradi stvar kada ovako računam.

10. Da li je realno da postoje i dalje tolike sektalike kojima je ovo gore lepo i normalno za obuvanje?

11. Gazimudo, opet nisi poslao Lemajne sise na pvt. Realno, cipele su svrš.

12. Pa nek ti posalje ona, mada isti ti je kurac ko sam da nadjes sise na netu.
    A ovo gore ne znam gde imas da kupis,al idi do kalisa ili na neki rok koncert pa prebij nekog cupavca i izuj ga, cenim da 90% smrdljivaca nosi tako nesto, pogotovo ove druge..
    Kupi samo onaj sprej za cipele da ne dobijes sijamske blizance na stopalima, i furaj.

13. Može i ovako nešto, samo ne ove dreč aplikacije, već ovaj oblik. Nisu valjda svi dizelaši da ne nose cipele? :(
    http://stylesixty.com/wp-content/uploads/2012/09/cowboy-boot-for-men-31.jpg

14. brate ove cipele su ubegej

15. Провироне, ја имам овакав модел. Мустанг Антрацит се зову, мада више личе на зимску ципелу. http://csimg.shopwahl.de/srv/DE/00000086b003ljwzpa/T/340x340/C/FFFFFF/url/mustang-4018601-900-herren.jpg
    Купио у неком бутику, да ли је Офис или тако нека радња, не сећам се више. Око 6 сома сам платио.

16. MA bre opusti se, samo lice na zimske cipele, ovo krzno sto imaju je cisto modni detalj, moze se fura i na ceteres stepeni opusteno.

17. verovatno zan djordje david 'de ima.

18. добре ове ципеле кромпиру, ал не волим овакве језике што штрче

19. Kaubojke solidne ima Manual u Misko Sitiju. Samo ja nikad ne bih kupio ove do pola, mora da bude cela cizma i cao, jes da se ne vidi ispod pantalona, al ovako mi izgledaju odvratno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.