Dakle imamo muške, ženske, vozače, i oni koji će da se voze, 70 grla, cenim biće i meze.
Ajd redom.
7 gajbi piva oko
6 flaša crnog vina
12 flaša belog vina ispraćeno sa 24 flaše kisele
1 flaša vermuta za žene
1 flaša šerija isto za žene
2 flaše pelinkovca ili gorkog lista
2 flaše vinjaka
2 votke
2 paketa koka kole (12 flaša)
1 paket nekog negaziranog đusa (12 tetrapaka)
Rešio sam da vratim XP (ne pitaj me što,ne znam ni sam), pa sad ne znam koja je u međuvremenu verzija XP izašla da je odlična, nisam koristio taj OS sistem još od kad se pojavila piratska win7. Poslednji XP koji sam lično koristio je LAstXP2.2 i neki XP SP2 blek edišn valjda, ali nem pojma gde su mi ti diskovi.
fala unapred za valjane linkove u pvt:)
Било би најпаметније да купиш ово што је већ речено, али би било још боље кад би у близини имао проџу која ради 00-24, да можеш да додаш. То све због тога што су људи овце, прате првог- колико сте пута видели сценарио:
- Шта пијеш?
- Ја пиво, Лав.
- Ја исто.
- И ЈА И ЈА ИЈАИЈАИЈА
Или други пример, који се мени десио, једне године одемо на први мај, 15 људи, купимо две гајбе пива, не попије се пола једне, сви воду и сокове локали. Следеће године, поучени претходним искуством, узмемо једну гајбу. Гајба се попије у року од сат и по, људи кукају што нема још. Тако да, види:)
Manje pij uveče i problem rešen na najjeftiniji način :)
Zajebane su bubašvabe kad se "uvale". Riješi to što prije dok se ne namnože. Nije valjda u stanu da ih imaš? :O Ili je ipak kuća?
кућа. ал нарасле јеботе, мора да једна тежи 10г гарант
Da li je iko skoro organizovao neku zabavicu, rođendan, slavlje?
Ovako, organizujem neku zabavicu za 70-ak ljudi, normalnih ljudi.
Koliko mi treba piva i ostalih pića da se podmiri raja?
Nemam neograničen budžet pa ne mogu naručiti gomilu za svakog pa da se roka ukurac, al neću ni da fali.
http://1.bp.blogspot.com/_foU4hzmJAVc/TJDPYg-Ud9I/AAAAAAAABj4/1DxqhtBaQ64/s1600/beer-truck-374.jpg
Vau.
Skočko daj okvirno budžet pa ću pokušati da ti izvučem neki prosek.
Ajde ti izvuci koliko šta treba, budžet je nebitan.
Bitno je da se podmiri.
Zašto se naši programi tripuju pa oseku pola ekrana kad prenose neku utakmicu
Zato što smo tehnički zaostala bagra.
Dakle imamo muške, ženske, vozače, i oni koji će da se voze, 70 grla, cenim biće i meze.
Ajd redom.
7 gajbi piva oko
6 flaša crnog vina
12 flaša belog vina ispraćeno sa 24 flaše kisele
1 flaša vermuta za žene
1 flaša šerija isto za žene
2 flaše pelinkovca ili gorkog lista
2 flaše vinjaka
2 votke
2 paketa koka kole (12 flaša)
1 paket nekog negaziranog đusa (12 tetrapaka)
Recimo
malo je 7 gajbi piva,premalo.
Pa neće samo piti pivo, ima i ljubitelja špricera valjda, ima i onih koji voze.
Rešio sam da vratim XP (ne pitaj me što,ne znam ni sam), pa sad ne znam koja je u međuvremenu verzija XP izašla da je odlična, nisam koristio taj OS sistem još od kad se pojavila piratska win7. Poslednji XP koji sam lično koristio je LAstXP2.2 i neki XP SP2 blek edišn valjda, ali nem pojma gde su mi ti diskovi.
fala unapred za valjane linkove u pvt:)
pa?dovoljno je da ih 15 pije i nece ga biti.oni koji voze nece piti?to mozda u bajci
E pa boli me kurac onda, čovek je lepo pitao za mišljenje, ja sam izneo svoje.
Ako umeš i znaš bolje izvoli, a u kurac.
Manijake imaš pvt.
E fala lutko!
Ako umeš i znaš bolje izvoli, a u kurac.
pa rekao sam,a ti si se nadrkao.
Било би најпаметније да купиш ово што је већ речено, али би било још боље кад би у близини имао проџу која ради 00-24, да можеш да додаш. То све због тога што су људи овце, прате првог- колико сте пута видели сценарио:
- Шта пијеш?
- Ја пиво, Лав.
- Ја исто.
- И ЈА И ЈА ИЈАИЈАИЈА
Или други пример, који се мени десио, једне године одемо на први мај, 15 људи, купимо две гајбе пива, не попије се пола једне, сви воду и сокове локали. Следеће године, поучени претходним искуством, узмемо једну гајбу. Гајба се попије у року од сат и по, људи кукају што нема још. Тако да, види:)
Dje je joke oke?