Разноразно питање

1. Enemi, dacu ti primer. Znas li koliko treba uciti za psihologiju kod nas? E pa kod njih je svaki ispit 5 puta laksi od tog lolo

Jel trebaju casovi mate nekome sa Vise poslovne? lolo

2. Брате и ја ћу онда да упишем ту вишу пословну, и сестричину од пет месеци ћу да упишем и ортаковог кера ћу да упишем! лололо

3. Мени је сам списак литературе за светску књижевност и српску књ. 20. века био дебео као скрипта за комплет полагање понеког испита на понеком факултету. Па после зашто сам постао ментални инвалид...

4. Izdaje li neko ovde apartmane u Budvi, ili zna nekog ko izdaje? Da pitam ovde pre nego sto krenem u potragu?

5. Da li jos neka banka nudi besplatno odrzavanje racuna i slicne uslove? A u Pirotu nema Erste banke...
    http://www.erstebank.rs/rs/Stanovnistvo/Racuni/Tekuci_racun_za_mlade

6. za prdjeniju se kaze al sam prdno
    ili za kijanje:kino sam
    a kako se kaze za kasalj?
    sta kasljnuo sam?

7. ne,ne nije to to
    kijanje-kijao sam-kinuo sam
    prdjenje-prdeo sam-prdnuo sam

ovde imaju za celu radnju i za onaj jedan kratki prdnes ili kij
    i sve ostale radnje na tu foru imaju svoje to sranje kako se vec zove
    samo kasljanje nema
    kasljanje-kasljao sam-?

8. Ne može klasično... Moraš da dodaš predlog, npr. zakašljao sam se...

9. Gde bi otprilike bile najbolje cene za prodaju zlata u BG-u?

Zalagaonica Džoker u Piramidi na Nbg. Ako nisu menjali 21e je gram kada im prodaješ a 19 ako ostavljaš u rem.

10. kasljanje-kasljao sam-?

Kašljucnuo sam. Radnja kašljanja je produžena, ne dešava se na mah kao prdež i kijanje pa mora ovako. Mislim, nije to neko stručno objašnjenje, jednostavno tako ja kontam.

11. meni djeluje kao da je "kašljati" dvovidski..ne znadem za vas.

12. Nakljašao sam se?

I ja sam tako kaz'o... :)

13. najjaca fora je kada spontanos prdnes i podrignes.doduse,ekstremno retko mi se te dve radnje sinhronizuju,al kada bude,onda je gud tajm.

14. На којој теми да пријавим своје реакције за брисање!

15. ni na jednoj, probaj da zamoliš nekog od moderatora ako je raspoložen i proceni da su za brisanje

16. Koliko je težak jedan bit?

17. Како да нема ни једна тема за то?

18. VelikaKonzerva

Koliko je težak jedan bit?

Шес смокија.