Разноразно питање

1. Ima li jos na android marketu ona zvezdina fan aplikacija ne mogu da je naadjem

2. Inače, bog se piše sa malim slovom b. Znači, Bog je pored toga što je glupo i nepismeno. Toliko od mene za danas

Статус неке цуре која просипа памет...надам се да греши..лингвисти, језичари и оратори оповргните ово!

3. Piše se velikim slovo, mada ima izuzetaka. Evo nadjoh sad neku temu
    http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=296.0

4. zavisi koliko Ga velikim smatraš, boli me kurac za gramatiku, lektori ionako idu u pakao :)

5. Nisi u pravu Bruse, da je tako svi bi pisali kurac velikim slovom :)

Valjda se piše malim slovom osim ako si monoteista i misliš na svog boga kojem iz nekog razloga ili ne znaš ime ili ga ovaj nema, ili ne smeš da ga koristiš.

6. Грујо, дај неки пример...овде на Вуки сви пишемо велико Б, значи да смо сви монотеисти који мисле на свог Бога :)

7. Ima li jos neka radio emisija tipa Antidepresiv, Budjenje, Kontra kviz. Ono da je smesno, kao, nije bitno ako je HA HA smesno, bitno je da pricaju i da imaju snimljeni na netu. Ima li Odasiljac snimljen na netu? Aj pomagajte...

8. ima jedna radio emisija u ruskoj produkciji ali nije ha ha, više tera na razmišljanje

9. Gde mogu da kupim aktivan veš, a da nije neko adidas dranje s cenama?

10. aktivan veš

moš me jebat' u vr' guzice ako znam šta je to...

11. Nego, primetio sam da se mnogo hotije osećam kad su mi bradavice ukrućene. Da li je to i s vama slučaj, tj. da li se i vi osećate hotije s krutom bradajom?

Radjarde, izdao si hardcore! Ja mislio da si ti rekonrola do koske - gaće-ni-na-krštenju-mlađe-sestre fazon!

12. Ma one sintetičke majice i gaće za trčanje, planinarenje, bajs i tako to.

13. Prove, pa vidiš valjda da mi ne trebaju ove obične gaće, koji će mi to, nego samo ove aktivno-pasivne, za posebne zgode.

14. Nemoj sintetiku da nosiš kad si aktivan. Uzmi pamuk i traži marku Intimo iz Arilja.

15. Izbagavam sintetiku na golom telu, a ona iole kvalitetna sintetika skupa k'o arijevska kurva. Imao sam one hulahopke što sam nosio u teretani, ali zdipio neko.

16. Nemoj sintetiku da nosiš kad si aktivan. Uzmi pamuk i traži marku Intimo iz Arilja.

Imao sam one hulahopke što sam nosio u teretani, ali zdipio neko.

Zdipio neki pasivac.

17. Samo 'Čazmatrans' potkošulje.

Kakav kurčev aktivan veš, jbt, 100 godina treniram i nikad nisam imao potrebu za time, samo bacanje para.

18. Radjarde, naši smo, reci lepo - ETF cave ne padaju na moj "Raaaaadnom, raaaandom" humor, i sad moram iskazivati svoje obline da bih ušao u njihov fokus. Svi smo imali te faze, razumemo se.

19. Nije, Skočko, kad god sam na bajsu, pamuk mi se popne na kurac, leđa mokra u pičku materinu, odem negde, stavim na sunce da se suši, i posle tri sata mokro. Imam jednu staru najk xxl aktivnu, do jaja mi je u njoj, samo što izgledam ko mentol.

///

Ovo objašnjenje iznad pada u vodu posle provljeve demonstracije psihoekspertize...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.