Разноразно питање

1. Kada vidim baletanke, makar i samo u izlogu, to me odmah asocira na neke smrdljive noge. Bljak.

2. Niko da reaguje na moje filozorsko-pragmatično pitanje?

Baletanke su ekstra ako imaš fut-fetiš, a i dosta pomažu kod detekcije spuštenog dupeta. Kad bi žene bile svesne da samo savršeno dupe dobro podnosi baletanke skoro ni jedna ih ne bi nosila.

Ali zato kad naletiš na onu kojoj odgovaraju...

3. Ali zato kad naletiš na onu kojoj odgovaraju...

... znaš da je to ona kojoj bi savršeno čučnule i muške levis 501.

4. da znaš, 501 su uvek imale neki poseban šmek, onako sa malo proširenim kapacitetom pozadine...

5. Natnat, konačno nađoh da neko ne misli (i ne nosi) dobro o baletnkama.
    Jedinstven primer kazne za stopalo.

6. Ne znam ništa o kazni za stopalo, samo mi je to najružnija obuća ikada izmišljena. Međutim, vidim da su sada u modi i letnje čizme. Uopšte nisam u trendu.

7. provirone,
    gledaj 'vako
    ljeto je, napolju 50 stepeni, u patikama se noge praktično skuvaju
    a imaš neke npr. rupičaste baletanke, noga diše, ne usmrdi se, a ako su neke lagane, osjećaj je kao da si bos
    s druge strane, za isto to mogu i da posluže sandale, al' uzmi u obzir da je na nekim mjestima zabranjena otvorena obuća, pa opet tu u pomoć priskaču baletanke
    (ovo je iz perspektive osobe koja ne nosi štikle, jer izgleda kao džin u njima)

8. Natnat

Kada vidim baletanke, makar i samo u izlogu, to me odmah asocira na neke smrdljive noge. Bljak.

Da se i jednom s tobom složim u potpunosti.

9. Ја волим балетанке, ал само кад их моја жена носи. Онако јој се лепо мешкољи гузица од њих, лепота видети.

10. evo vidiš kako pacov razume prave muške poglede :)

11. Baletanke teraju telo u normalno držanje i nenormalne gljive. Kapiram da Valdemar zato gotivi baletanke, čak me ne bi čudilo i da ih nosi.

12. brate, ne nose svi plastične baletanke, kao i svaka obuća, postoji kvalitetno i škart.
    kvalitetne baletanke dušu dale.

13. Провироне загледај боље следећи пут, скапираћеш о чему причам. И нису толико лоше те балетанке.

14. Znam na šta misliš, DP. Taban je gotovo u savršenom položaju jer đon i ne postoji pa je i držanje tela prirodno, tj. guzica je u "izvornom" obliku. Ali meni su previše not hot, jebeš ga. Što se ortopedske strane tiče, tu mi je žao žena jer je baletanka potpuna tortura.

Vidro, nažalost, dobra baletanka košta boga oca. 'Teo ja uzeti nekoj mački kao poklon prošle godine, ali sam se predomislio.

15. jeb'ga, i dobra patika košta. :)

16. Vidrou, i pretpostavljao sam da ne nosiš štikle, sarcololo.

17. Vidra igra za prvu ligu, bez obzira na štikle.

18. Vidra je Premijer liga!

19. Kuj se ovde razume u odela i sakoe??
    Neka zenka.
    Ozbiljno.

20. Провирон ће да ти се јави Сале, али он нема појма, питај мене, ја знам лололо

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.