Разноразно питање

1. nemoj da nosis belo i drecavo.i nemoj da imas roze sulju.

2. Зашто су књиге толико скупе?
    Гледам у књижари књижица од 150 страница кошта 700 динара. Млате причу о неком образовању и култури, а књиге коштају толико.

3. Prva lekcija iz menadžmenta, dobrodošao na najskuplji fakultet.

4. Еее, за те књиге сам се обезбедио, цео комшилук је на економском.
    Него сам мислио на ове обичне из књижаре. Гледао јуче Орвела, свака књижица по 600-700 динара. Од буковског још скупље. А неке мале књижице од 50 грама по 400-500 коштају.

5. učlani se u neki klub knjige pa poručuj onlajn, tako ja radim - skineš bar po sto dinara sa svake, dosta pomaže i muvanje po sniženjima, a ni sajam nije loš...

6. Зашто су књиге толико скупе?
    Гледам у књижари књижица од 150 страница кошта 700 динара. Млате причу о неком образовању и култури, а књиге коштају толико.

Kupuj fotokopirane knjige. Druga lekcija iz menadžmenta.

7. a mos i u biblioteku...

8. ima i gomila knjiga onlajn da se skine, ionako moraš naučiti engleski zbog fakulteta

9. brate.. ko još kupuje knjige u knjižarama?
    ulični prodavci, internet sniženja, sajmovi i ćao
    knjižare deru k'o niko

10. brate.. ko još kupuje knjige u knjižarama?

Zbog ovakvih ko što je Vidra moja bivša ovih dana ostaje bez posla u knjižari! Sad moram da je utešim nekako!

11. Kupi joj knjigu.

12. brate.. ko još kupuje knjige u knjižarama?

brate.. ko još kupuje knjige

13. brate.. ko još kupuje

14. Купујем од уличних продаваца, и имам чланство на два три сајта, па ту има попуста, једино што никад нисам ишао на сајам. Ал' нечега нема код продаваца, па тражим по књижарама.

15. pa, ne mora značit'
    ja ih volim, a prebila bih te jednom rukom, dok drugom podvlačim neki citat u knjizi :D

16. imaš gomile i gomile knjiga na limundu i kupindu, skoro džabe...

17. dok drugom podvlačim neki citat u knjizi

Žvrljaš po knjigama, a? Sramota.
    Voliš da napišeš i 'mala vidra' na zadnjoj strani a ime ubice na prednjoj, je li?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.