Разноразно питање

1. Zato ja imam uplaćen identifikator poziva.

A šta ako te zove drug koji radi u Oriflejm?

2. Zato ja imam uplaćen identifikator poziva.

Ти то плаћаш? о.О
    И са тим идентификатором се никад не јављам.

3. On me ne zove. Moja Oriflejm dama je naš konobar i viđam ga svaki dan, pa mi to usmeno.

4. Meša, izraz iz filma "Event horizon" je pogrešan, ovde imaš raspravu: http://latindiscussion.com/forum/latin/liberate-tuteme-ex-inferis.7499/

inače, plan je bio da znači "Spasite se od pakla"...

5. dobro je kada zovu iz kirbija da te zaposle.da te rodjak ubacuje u drzavnu firmu ne bi te toliko nahvalio.kakav rodjak,keva i cale ne bi toliko,pa sve i da si najbolji na svetu.

6. zna li neko nekki dobar software za 3d prezentacije, da nije tuzan k'o power point?

7. pa da nisu onako tuzne ko u power pointu, nego eto, da ima nekih vazda animacija i efekata, kontaš?

8. Da li iko odgovara na pitanja u ovoj temi?

9. Море л' неко ишчупати линк с јутјуба везано за једну сцену из маторијег дијела џејмс бонда кад га вежу за машину за мучење, а оно уствари неко срање што га дрмуска напријед-назад....

10. Jel to ono kad on ode na masažu pa mu ona misteriozna ruka upali masažer na maksimum pa Bond padne u nesvijest?

11. Facafacaa
    Море л' неко ишчупати линк с јутјуба везано за једну сцену из маторијег дијела џејмс бонда кад га вежу за машину за мучење, а оно уствари неко срање што га дрмуска напријед-назад....

Hir vi go.
    http://www.youtube.com/watch?v=9Yvyo_9S1XM

12. Odlučio je foto finiš. :)

13. ne bih se trudio da sam video tvoj post, ali nema veze - popu moraš pomoći, valjaće ti kad-tad :)

14. Ovo ko da sam dao prilog u crkvu. Isto.

15. pozdrav za facafacaa-u

16. Е фала ви пуно и отпоздрав.
    Попуст на крштења 20%.

17. bolje na isterivanje djavola...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.