Разноразно питање
  • Мatriks

E zna li neko kolko je puta 'apšen Remi Gaillard?

Nula.

• Хујо Смрад

kako nula?
    Ja gledo klip kad ga privode panduri.

• Мatriks

Pa ako znaš što pitaš? Potraži malo.

• Хујо Смрад

Ne znam koliko je puta apšen. Znam da je apšen bar jednom.

• tasmanijski djavo

koji je mejl beogradske hronike?

• Л0Л

О'ако, прво да кажем, нисам геј и немој да је пао неки коментар типа - "Која си гејчина играш ту игрицу"
    А сад питање - Јел зна неко како да скинем још песама за Гитар Хиро 3 за ПЦ?

• Л0Л

ПА БЕМУМИША ЗАР СУ ЈЕДИНИ КОМЕНТАРИ КОЈЕ ИМАТЕ "ТИ СИ ГЕЈ" ПА НИКО НЕЋЕ ДА ОДГОВОРИ? лолололо

• Cenotaph

Pa niko ne igra tu gej igricu.
    EDIT Naš'o sam ovo.Ali jebiga ovo si mogao i sam naći.
    http://www.metacafe.com/watch/1463697/how_to_put_custom_songs_in_guitar_hero_3/

• shitbrix

Može li neka devojka da mi objasni ovo:
    http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/144454_700b.jpg
    ZAŠTO STE TAKVE?!

• Хујо Смрад

I meni je to nejasno. Ortakinje sa plivanja se iščuđavaju kad me vide u gaćama koje nisu kupaće.

• Хујо Смрад

Otkud jebeni prasići na adi bre?
    Koji kurac bre? Jebem ti prasiće, otkud na adi? Jezivo je majku mu.

• messalina

Hahaha Eclipse, dobar ti taj.

Ne znam u čemu je štos sa tim ženskim problemom. Znaš šta mi palo na pamet, možda je to što se devojke namenski pripremaju za leto - znaš ono teretana, solarijum, tamte-vamte, a u donjem vešu ih možeš zateći u najnezgodnijoj situaciji, kada su sve otromboljene, maljave, nadute u sred PMS-a... Eto, to mi je jedino logičko objašnjenje.

p.s. Što volim kad ovako objašnjavam problem sa ženama kao da pričam o nekoj drugoj sorti, a kamoli da sam i ja jedna od njih :Д

• shitbrix

Ima logike, mess. :)

• Л0Л

Има логике њима, иако је мени лично, као припаднику мушке врсте еротичнија девојка у доњем вешу него у бикинију...

• GM

Да ли је код батерија за телефоне стварно битно да се што више испразне пре поновног пуњења? Да ли онда дуже трају? Или то нема везе, као и она прича са "3 х 12 h" пуњењем по куповини?

• Луди Чак

Ne znam, ja ga punim tek kad se skroz isprazni, osim ako negde idem.

• Хујо Смрад

Ej bre, gde je odgovor na moje pitanje o prasićima?

• Ox

Ovo je ozbiljno pitanje i zahteva hitno postupanje. Ekran laptopa mi se, s vremena na vreme, a to zna da bude na svakih 10 minuta, počne da zamračuje, pa da se vraća... kao da trepće, i to traje desetak sekundi. Međutim, za to vreme (dok ja ne radim apsolutno ništa) otvara mi neke internet strane, recimo uvek otvori neki qooqlle, a pozatvara mi nešto drugo. E sad, vidim da ljudi na netu imaju problem da ime sa ta stranica hajdžekuje kao home page, ali ovaj moj problem nisam čuo da neko ima.

Šta da radim?
    Sa ljubavlju i strepnjom, vaš Ox.