Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Aha. Evo ja sam kupio nov auto pre mesec i po, baš od toga.
Шта је потребно да би постао мод? И од чега све то зависи? Да ли су се данашњи модови улизивали Каизену или је он препознао потенцијал у њима?
Treba da imas veliki staz, malo prekrsaja i dobre defke.
Да ли постоји неки програм на који могу да копирам слику коју принт скринујем а да се притом не поквари квалитет кад је развучем као у пејнту?
ЈА КАД БУДЕМ БИО МОД ОТКЉУЧАЋУ ЈЕБАЊЕ И АСФАЛТИРАЋУ СВАКОМЕ КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА МЕНЕ ПУТ ДОКУЋЕ У СЕЛУ!
ГЛАСАЈТЕ ЗА МЕНЕ, ЗАОКРУЖИТЕ БРОЈ 37371!
Zaklano Čeljade, dodaj imgur extenziju u browser.
А, кад хоћу принт из неке игрице?
Može li autor sa više od 10 odabranih reakcija i(li) postera i sa manje od 50 poena od definicija četovati? Jer "medalja" omogućava promenu boje na četu, ali mislim koj' ću mu, ako ga ne može koristiti.
Odgovor na ovo pitanje mi i nije toliko bitan koliko mi je bitno ovo.
Не може да четује. Мада, не мислим да постоји ико ко има толико одабраних постера или реакција, а да нема 50 поена од дефки.
Јел може неко да нађе клип? :)
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201301/57459/bitch-please-o.gif
Znali neko da li postoji nešto za pritisak da se popije, a da nije lek. Pošto ne radi nijedna apoteka sad, jelte? :D
за висок или низак?
Visok.
Nirvana, relaksacija, ugasi cigaretu, pusti klasiku, prestani sa učenjem na tren...
Protiv visokog - bijeli luk, protiv niskog - crveni sa dosta soli.
Samo pojedem beli luk? Dumremmmm? :D
fala. :D
бели лук, ркни неки леп неслан хас, немој ништа газирано или слано
Соли, синко, соли... Баба ми је имала низак притисак и деси се да се онесвијести, ја трк по воду и по со и поврати се...
Kod mladih ljudi bez hroničnih oboljenja, visok pritisak je gotovo uvek na nervnoj bazi. Dakle, napravi sebi relaksirajući ambijent, legni, odloži planirane aktivnosti dok se ne oporaviš.
Mada, slabo mi je znanje iz "mentalne" oblasti, da pitaš za farmakološki aspekt, tu bih ti već mogao pomoći, lolo!
hvala u svakom slucaju. sad cu pustim neku relaksirajucu mjuyu i na spavanje. lolo :)