Krni česno bijelog luka sa malo ljeba (da te ne ošine želudac) i boli te kita. Jes da ćeš 3 dana smrđeti na luk al bar nećeš imati problema sa glavoboljom.
Ili krkni neki NO podizač, da ti proširi sudove :D
Zna li neko ko je zaduzen za razvoj gugl mapa ovde u Srbiji? Prijavio bih gresku, ali nigde da nadjem bilo koga odgovornog za to. Btw, ne treba se obratiti guglu u SAD vec ima neko zaduzen ovde ko to radi, neka kancelarija njihova valjda, ali ne znam kako stupiti u kontakt sa njima.
Mnogo ružan naziv za jezik bre. To mi nekako i bilo logično, al ružno.
Luksemburški, prc.
A naziv države im je komedija "Veliko vojvodstvo Luksemburg". lololo
Kod njih je to mnogo komplikovano. Iako je luksemburški zvanični jezik, podjednako se koriste francuski, engleski i nemački. Svi ih govore i svi sve razumeju, na ulici, u državnim institucijama, u prodavnicama. U zavisnosti na kom jeziku se nekome obatiš, na tom će ti odgovoriti.
Šašavi su ti Luksemburđani :)
Kod njih je to mnogo komplikovano. Iako je luksemburški zvanični jezik, podjednako se koriste francuski, engleski i nemački. Svi ih govore i svi sve razumeju, na ulici, u državnim institucijama, u prodavnicama. U zavisnosti na kom jeziku se nekome obatiš, na tom će ti odgovoriti.
Krni česno bijelog luka sa malo ljeba (da te ne ošine želudac) i boli te kita. Jes da ćeš 3 dana smrđeti na luk al bar nećeš imati problema sa glavoboljom.
Ili krkni neki NO podizač, da ti proširi sudove :D
Nisam znao za beli luk, probaće se. :)
Hahaha, Skočko, Animal Cuts neka uzme, lolo!
Mož mi neko reći kako se bre kači klip u komentar? Kopiram url on samo adresu stavi. Nije tako ranije bilo, čini mi se
Kad smo kod animal cutsa, ĐE SE TO MOŽE KUPITI UBOSNI?
Jebem ti državu kad ni sagorijevač ne možeš ćestiti naći, treba da pijem neke tamo lijeve, a? A?
Zna li neko ko je zaduzen za razvoj gugl mapa ovde u Srbiji? Prijavio bih gresku, ali nigde da nadjem bilo koga odgovornog za to. Btw, ne treba se obratiti guglu u SAD vec ima neko zaduzen ovde ko to radi, neka kancelarija njihova valjda, ali ne znam kako stupiti u kontakt sa njima.
Pitanje za ovog pečalbara Kurda...
Koji se jezik priča po tim Luksemburzima?
Luksemburžanski lololo
njemački, francuski, italijanski, engleski.. (ima i luksemburški)
Mnogo ružan naziv za jezik bre. To mi nekako i bilo logično, al ružno.
Luksemburški, prc.
A naziv države im je komedija "Veliko vojvodstvo Luksemburg". lololo
француски, немачки и луксембуршки
A odakle ti to znaš lololo
Da nemaš ti nekog tamo, a? :)
Videla u bioskopu :)
Šta ti je buržuj, ide u bioskop u Luksemburg.
Kako da konstruisem recenicu ako hocu da kazem grupi ljudi koji se svi zovu Slavko da mi donesu vodu? A ako se zovu Predrag?
Ma ne bre, ja tražim da mi ovde donesu bioskop. Tako mi je lakše.
Kako da prezivim dan sa 0 dinara? I dve pljuge?
Pojedi dve pljuge i to je to.