Разноразно питање

1. Hvala, živ bio i oženio se.

2. Које разочарење овај Бојси и уопште ова емисија Иван Ивановић, брука.

3. Dosao lik da izreklamira knjigu i sajam. Nista vise...

4. dbsk, ideš na keyboard layout. i tu.

5. Šarpe, iz crtanog Potraga za Nemom.

6. bili, finding nemo.

7. Bili, moguce da je iz Finding Nemo, ali scena mi nije poznata. A moguce i da je iz drugog dela, stim da njega nisam gledao.

8. Hvala puno, gledaće se ovih dana. :)

9. Christine, hvala. ja sam ranije probala negde drugde ali nije išlo. :)

10. Obavezno predložite definicije za naslovnu stranu (resurrection) - PROČITATI PRAVILA U 1. POSTU

kako to mislite OBAVEZNO PREDLOŽITE? što moramo OBAVEZNO DA PREDLOŽIMO? šta ako ja neću da predložim? m? šta onda?! dokle bre da trpimo ovu torturu?!?! neće bre meni niko da govori šta da radim! neću bre ništa da predlažem! jasno?!?

11. Stvarno, bre, ko stalno menja nazive tema?

12. Faca prevodi sa nemačkog pa ponekad pogreši u prevođenju.

13. Бенисијо

Које разочарење овај Бојси и уопште ова емисија Иван Ивановић, брука.

PuppetMaster

Dosao lik da izreklamira knjigu i sajam. Nista vise...

Nije mi jasno zašto ste uopšte postovali ovo u ovoj temi, ali ajde da odgovorim.
    Dakle Bojsi je došao u jebenu Srbiju da promoviše svoje knjige, dakle to što vi mislite da vas Bojsi gleda sa ekrana i da mu Marlin sprema sarmu i da je maštao doći u Srbiju kako bi jebao klinke po splavovima, to je vaš problem. Čovek nije znao gde je Srbija, kao ni većina Engleza, ne zna da smo bombardovani ni od koga ni zašto, dakle bavi se svojim poslom i to ga ne zanima, naš je problem što mislimo da svaki umetnik mora da se bavi politikom kao naši kmetovi poput Čorbe.
    Normalan je čovek, rekao da mu se dopada arhitektura i istorija, došao sa ženom, džabe ga naši moroni poput Ivanovića uče psovke i žele da ga vode na splavove koji su naša najveća atrakcija, čovek nije u tom fazonu, voli kao svaki matori Engleski penzos da šeta i razgleda znamenitosti grada sa porodicom, ne želi da jebe Soraje i Stanije.
    On mora od nečega da živi, nije toliko poznat i bogat ko Tom Kruz, kako sam kaže, mora da živi od nečega, ja bih želeo da pročitam te knjige, želeo bih da dođem na taj sajam da kupim suvenire, da se slikam sa Trigerom i Bojsijem, da dobijem autograme glumaca serije koju sam gledao 10 puta i opet bih mogao da je gledam. I mnogi bi isto želeli, u Engleskoj dođe 2000 ljudi na taj sajam, pa u Beogradu bi bilo mnogo više ljudi, to je super ideja, još kad bi pravi Del i Rodni došli to bi bilo ostvarenje sna. Ako se ne slažete, niste pravi fanovi serije, to je vaš problem, onda ste slični Ivanoviću koji je mislio da se Mućke završavaju tako što oni postaju milioneri, nije gledao one poslednje epizode.
    Znači sramota je da je Bojsija ugostio nepismeni majmun pout one Gmazine, ali šta da radimo kad nemamo nikog drugog, dakle nema u Srbiji takve emisije sem Ivanovićeve i verovatno imaju najviše veza i para da dovedu svetske zvezde. Ja sam sinoć ono gledao zbog Bojsija i trpeo sam 45 minuta dok je retus ređao glupe fore, sve dok Bojsi nije seo na stolicu. Ne znam da li ste gledali kada mu je bio gost Sting ili neko drugi, uvek se oseća transfer u tim emisijama jer retard ne zna šta da ih pita pa dolazi do malo neprijatnih situacija. Ono je stvarno bilo jadno što su jednog Bojsija terali da priča "Bane" "Bulić" i "jeb...", znači šabanijada klasična, ali šta ste drugo očekivali od gmaza Ivana...
    Bojsi nije imao pojma da je ovoliko popularan i baš mi je drago što je došao, može da kaže svojim kolegama koliko su ovde MUĆKE popularne i nadam se da će i ostali doći.

14. Malo si pobrkao loncice... Niko nije rekao da ocekuje da Bojsi jebe kurve i da se opija na splavovima. Nego sam se generalno razocarao, trule su mu fore i nezanimlnjiv mi je lik totalno. Bojsi je odlicna uloga, ali on kao on ( ne znam kako se zove ), me je totalno razocarao. Ono sa knjigom me je samo jos vise razocaralo....

15. Nema veze, ti imas svoje misljenje, ja imam svoje. Mozemo samo da se slozimo da se ne slazemo... :)

16. mene hvatao transfer blama od ivanovića, nisam mogla do kraja da gledam.

17. Dobar je bio Bojsi, ne kenjajte. Ivan je za transfer.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.