Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zamisli, sajam Mućki bez Del Boja i Rodnija, hehe.
Стог сена, свака ти част за ово говно од поста које си оставио за собом. Једно је од највећих које сам видео у скорије време.
Дакле, апсолутно ме боли курац да ли Џон Чалис јебе малолетнице по сплавовима, не итересује ме да ли се дрогира, нити било шта из његовог приватног живота. Ја сам очекивао да видим занимљиву емисију са још занимљивијим гостом, а добио сам једно велико разочарење.
Прво је очај цела она емисија и екипа која је ради, водитељ не зна да постави питање нити зна да се надовеже на Чалиса, публика не разуме енглески, нити је у стању да схвати било какав хумор осим оног који је у емисији доминантан - примитивни. И као што и ти схваташ, емисија је потпуни промашај превнствено из ових разлога.
И поред тога, да је Чалис харизматичнији или духовитији, опет би некако изашао на крај са свим побројаним и опет је емисија могла бити добра. Можда је синоћ био у грчу, није знао шта да очекује, није знао како да се постави, штагод - он је синоћ био тотално незанимљив лик који се уклопио у чамотни амбијент, с једне стране срећан што је популаран негде у пички материној, с друге зато што постоји могућност да ће да заради. Е зато је разочарење.
E ovo...
I ovo.
Vidi se da je govno od coveka. On je meni kao Tika Spic. Jedna uloga u zivotu i to je to...
ЧАЛИСЕ БОЈСИ ГОВНО ЈЕДНО ШТО НИСИ ДУХОВИТИЈИ???!1'1??!
Не улазим ја у то какав је он човек, јер то не могу да закључим на основу пола сата разговора са Иваном Ивановићем.
Али јесте разочарење у неком другом смислу.
Је л' има неко програмче с којим могу да направим спот гдје бих убацио одређену пјесму у mp3 формату а видео да буде одређени gif који ће се вртити укруг?
Muvi mejker hehe :D
А је ли? Е фино, не знам пошто га у животу нисам упалио :)
nije komplikovan, samo smara u pm :D
Или постави мп3 на јутјуб, за видео подлогу убаци тај гиф да траје док траје пјесма, постави највећи квалитет клипа, скини га са јутјуба и избриши и ето ти клипа :)
Vaistinu muvi mejker. Pros' k'o pasulj, samo zastareo i dosadan.
Mogu li kako da ristorujem, povratim bukmark koji sam obrisao? Gugl hrom je u pitanju.
Eo ne treba, džabe se polomiste trčeći da odgovorite!
e, nek mi neko kaže, u čem je fazon sa pelinom?
zašto ga svi k'o nenormalni piju i kategorički odbijaju pivo?
Pivo je klošarsko, pelin je fansi ludilo, buržuj šizenje, mnogo sam u trendu, piješ pivo jer si seljak fazon.
Pelinkovac piju prikriveni alkosi...kao mnogo je dobro ako te žiga stomak.
помешали сте пелин са јегером. чак је и горки лист скупљи од пелина... дакле пелин уопште није фенси јер кошта фазон 300 кинти
zlatni pelin bre!
Dveiljadetrinesta je godina pelina. Pijmo pelin!
Da, ali je pelinkovac mnogo fensiji od piva, a nije preskup, mada u Zajcaru preferiramo vino.