Разноразно питање

1. Reci samo čije sise oš da viš

2. Kako da u bs plejeru namestim ćirilični font?

3. Desni klik > Subtitle > Primary Subtitle > Font > i onda dole imas u padajucem meniju da izaberes CILIRILICU, A ako nema to, onda probaj sa Central ili Eastern European

4. Naučiš latinicu i ne treba ti ćirilica lolo
    Jel misliš na titlove ili na program.Ako misliš na program mislim da ne može
    EDIT Pričam napamet nisam ni znao da može samo desni klik i opcije/lengvidz i ima
    Što se tiče titlova gazimudo je objasnio samo bi bilo najbolje da ti i titlovi budu na ćirilici ja sad probao sa latiničnim titlovima

5. Hvala, Gazimudo, živ bio. Njakam se sa prevodom nekog levog filma, ne moš naći latinični prevod, pa da ga jebeš.

6. je li onome fridrihu IP sdresa stvarno iz Hr?

7. Да л' би се Каизен исцимао око бага са пратиоцима кад би сад њему нагрували пратиоце, а?

8. Знам бре Били, него реко да покренем силовање дугмета"прати-престани да пратиш" на казановом профилу. лоло

9. Al si ga pokrenuo. :)

10. Ajte meni dva puta klik-anklik da imam 255, to je lep broj.

EDIT: Daj klikni i anklikni još jednom, bog ti pomogo.
    EDIT 2: E, baš ste morali...
    Je l' valjaju šta ove lignje, hobotnice kako god, doneo sad brat neko čudo, ja ono gledam, nisam do sad jela, mene to plaši.

11. Сморка, мислим да си се мало зајебала у прорачуну, тј. видео сам одма да треба само једном клик-анклик, ал сам намерно два пута одрадио, тако си тражила. лололо

12. Al si ga pokrenuo. :)

Већ му скочио број пратилаца. лоло

Сморка, ако су лигње, оне су ок, укусне, лаке за спремање. А за хоботницу не знам како се спрема, а пробао сам да је спремим и бацио ле. :Д

13. Сморка, мислим да си се мало зајебала у прорачуну, тј. видео сам одма да треба само једном клик-анклик, ал сам намерно два пута одрадио, тако си тражила. лололо

Nemoguće. Bilo je 253, jedan klik +2, jedan aknklik -1, znači ukupno +1, znači dva puta se ponovi postupak za dva glasa. lololo To si sad namerno. Dobro, ne pitam više, ionako sam prestala neko vreme da štimujem da mi ima nula ili pet poslednja cifra na broju komentara ili postovima na forumu kace izlogujem. Nema veze iako je loš broj, nema!

14. E, lignja je sad mi brat rek'o, aj' probaću pa šta bude...

15. Е, онда је неко (читај: Били) намерно улетео пре мене и једном то одрадио, јер кацам дошо тамо писало 254. :Д

16. To sam ja jednom nisam znao za taj bag lolo

17. Е, онда је неко (читај: Били) намерно улетео пре мене и једном то одрадио,

AAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!
    Ja mislim da nije Bili, on je već bio odradio, mislim upratio. ololololo
    Ali nema veze, kažem ne marim, nije mi više čak ni broj komentara i postova naštimovan na pet ili nulu kao poslednju cifru, inače je bio, upratila sam bila i još jednu osobu da bude 85. :)

E, hvala, nisu loše ove lignje, malo su gumenjave, ali nije loše.

18. Лигње само треба лепо да се посоле и испрже, или боље скувају у врелом уљу, милина за појест. :)

19. Ovo je valjda nešto na žaru, vidim ima i mnogo zeleniša i tako toga... Da znaš da stvarno nije loše. Mislim da bih čak i mogla da jedem ovo povrće češće, da se malo manem šnicli, kačkavalja i gibanice. I jabuka. Jabuke sam ranije jela po kilo i po na dan, sada sam nekako smanjila na pet-šest dnevno. lololo