Разноразно питање

1. lignje su prava stvar.brasno,jako vrelo ulje i pecenje dok ne porumene i ne budu 'rskave.banja...najlakse je uzeti ociscene,al najbolje ih je uzeti pa sam cistiti jer su tada svezije.uzme se cela velika.slabo toga ima ovde,al se nadje.nije je tesko ocistiti.

2. ja to nikad nisam jeo, liče mi na debele prezervative...

3. ja to nikad nisam jeo, liče mi na debele prezervative...

Bruse jedeš li ti krastavac lololo

4. kada bi gledali na sta nas odredjena klopa podseca,ne bi jeli nista.

5. И кобасица личи на курац па је сви једу.

6. vidiš, a mene kobasica nikad nije asocirala na kurac, nekako mi tanka...

7. a, da, nisam ja rekao da lignje ne valja jesti, samo da ih JA nikad nisam jeo :)

8. vidiš, a mene kobasica nikad nije asocirala na kurac, nekako mi tanka...

Jeste...ja nikad nisam mogao da jedem mortadelu. Baš mnogo liči...

9. vidiš, a mene kobasica nikad nije asocirala na kurac, nekako mi tanka...

Uzmi kranjsku lololo

10. kranjska je kratka :)

11. e, vidiš, to je već nešto :)

12. хехе, не бих се ја зајебавао са крањском :Д

13. kranjska je kratka :)

Posto se podrazumeva da smo mi vukajlijasi neverovatno obdareni, te da su crnci u odnosu na nas male mace, moze se uzeti kao delimicno tacna tvoja konstatacija.
    Ali, valja misliti i o obicnim smrtnicima, dvajes santima je dvajes santima, nije za bacanje. :D

http://www.bigbull.co.rs/data/Image/Proizvodi/Grubo%20usitnjene%20barene%20kobasice/kranjska%20mali%20vakum.jpg

14. ključna stvar kod asocijacije je da te podseti, a ne da bukvalno tako izgleda

15. Šta je sad ovo, kako smo se od lignji prebacili na kobasice (koje inače valjaju samo kacu ljute)? lolololo

Sanitarni, Drogirani (jbt koja kombinacija) probaću vaš savet, pa da vidim valjaju li, ove lignje su bile ok, samo nekako gumene...

16. ja se požalio da ne volim lignje, na prethodnoj strani :)

17. Aaa, sad vidim. Dobro je onda što sam ih pojela pre nego što sam tačno upamtila kako izgledaju i razvila neku sliku na šta me podsećaju. :)

18. Гумене вероватно зато што није било довољно врело уље. :)

19. Jak mi restoran koji nema pojma šta radi onda. I još jači brat koji je to kupio, ne smem ni da ga pitam koliko je para to bilo.